Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη/Structured Discussions Archive 1

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

O χρήστης ΔώραΣτρουμπούκη (αρχείο φραγώνφραγές σε ισχύφραγές ip rangeσυνεισφ.διαγραμμ. συνεισφ.αρχείο δημιουργίαςάρση φραγής) του οποίου ο λογαριασμός βρίσκεται σε φραγή ζήτησε την άρση της φραγής του, αλλά ένας διαχειριστής έκανε επανέλεγχο και απέρριψε την αίτηση. Άλλοι διαχειριστές μπορούν επίσης να προχωρήσουν σε επανέλεγχο της φραγής, αλλά δεν θα πρέπει να παρακάμψουν την απόφαση χωρίς ισχυρό λόγο (δείτε την πολιτική φραγής). Μην αφαιρείτε αυτή την αίτηση αναίρεσης όσο ισχύει η φραγή.

Αιτία αίτησης: «Χρήστης:Geraki Χρήστης:Diu αίτημα επαναφοράς της φραγής στην αρχική της έκταση, τις 3 ημέρες. Η ενέργεια του Ευθυμένη να παρατείνει τη φραγή μου κατά 4 ακόμα ημέρες (σύνολο 7) προβάλλοντας έναν γραφειοκρατικό λόγο και μόνο (έτσι έχουμε συνηθίσει να κάνουμε), χωρίς ούτε ένα επιχείρημα που να δικαιολογεί στο πως αυτή η επέκταση βοηθά στο σκοπό της φραγής γενικά, που είναι η πρόληψη ή η αποτροπή της διένεξης είναι άδικη και καταχρηστική.»


Αιτία απόρριψης: Η ένταση της χρήστριας είναι ορατή και είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να επανέλθει σε ήρεμη συμπεριφορά σε σύντομο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον όχι μικρότερο από την τρέχουσα φραγή. Οπότε ούτε γίνεται άρση φραγής ούτε μείωση του χρόνου. — Geraki (συζήτηση) 07:49, 8 Νοεμβρίου 2022 (UTC)

Εάν θέλετε να κάνετε επιπλέον αιτήσεις αναίρεσης της φραγής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το πρότυπο {{unblock}}. Κατάχρηση του προτύπου μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την προστασία της σελίδας συζήτησής σας.
FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Δεδομένου ότι δεν πρόκειται για μια απλή περίπτωση επιθετικής συμπεριφοράς, αλλά για επαναλαμβανόμενη και συνεχιζόμενη τακτική, θεωρώ ότι η επέκταση της φραγής με σκοπό τον προβληματισμό της χρήστριας ώστε να σταματήσει αυτή την πρακτική, ήταν λογική, εύλογη και μάλλον αρκετά επιεικής. Το αίτημα απορρίπτεται.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

δεν μπορεί να αποορίψεις κάτι, για το οποίο δεν ζητήθηκε η κρίση σου.