One Night Stand (2007)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


One Night Stand (2007)
ΜότοExtreme Rules Μπόμπι Λάσλεϊ και τον Μάρκους Κορ Βον
Επίσημο
τραγούδι(α)
"Famous" από τον Puddle of Mud
Πληροφορίες
ΕταιρείαWWE
Σόου Raw
Smackdown!
ECW
Χορηγός (οι)Gillette
Ημερομηνία3 Ιουνίου, 2007
Προσέλευση7.000
ΑρέναJacksonville Veterans Memorial Arena
ΠόληΤζάκσονβιλ, Φλόριντα
Χρονολογία Σόου Επί Πληρωμή
Judgment Day (2007) One Night Stand (2007) Vengeance: Night of Champions
One Night Stand Χρονολογία
ECW One Night Stand (2006) One Night Stand (2007) One Night Stand (2008)

Το One Night Stand (2007) ήταν το τρίτο ετήσιο One Night Stand σόου επί πληρωμή που διοργανώθηκε από το World Wrestling Entertainment (WWE) και παρουσιάστηκε από την Gillette. Έγινε στις 3 Ιουνίου, 2007, στο Jacksonville Veterans Memorial Arena στο Τζάκσονβιλ, Φλόριντα και χρησιμοποίησε παλαιστές από τα τηλεοπτικά σόου του WWE Raw, SmackDown! και ECW.

Ο κύριος αγώνας για το σόου Raw ήταν αυτός του Τζον Σίνα εναντίον του Γκρέιτ Καλί σε έναν Pinfalls Count Anywhere αγώνα για το Πρωτάθλημα WWE. Ο Σίνα κέρδισε τον αγώνα και παρέμεινε Πρωταθλητής WWE, αφού έκανε το pin στον Καλί έπειτα από την εκτέλεση της τελειωτικής του κίνησης, το FU, από έναν μικρό γερανό. Ο βασικός αγώνας για το σόου SmackDown! ήταν αυτός του Ετζ εναντίον του Μπατίστα σε ένα Steel Cage για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών, στο οποίο νίκησε ο Ετζ καθώς δραπέτευσε πρώτος από το κλουβί.

Ο βασικός αγώνας για το σόου ECW ήταν αυτός του Βινς Μακμάν εναντίον του Μπόμπι Λάσλεϊ που ήταν ένας αγώνας Street Fight για το Πρωτάθλημα ECW. Ο ΛάσλεΪ νίκησε εκτελώντας την τελειωτική του κίνηση, το spear, στον Μακμάν. Οι αγώνες της κατώτερης κάρτας ήταν ο Ρομπ Βαν Νταμ εναντίον του Ράντυ Όρτον σε έναν αγώνα Stretcher και ο αγώνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων μεταξύ των Χάρντι Μπόιζ (Ματ και Τζεφ Χάρντι) και των Γουορλντς Γκρέιτεστ Ταγκ Τιμ (Σέλτον Μπέντζαμιν και Τσάρλις Χας).