Multirama

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Η Multirama ιδρύθηκε το 1996 ως αποκλειστικός λιανοπωλητής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τα επόμενα χρόνια, το δίκτυο μεγάλωσε και έφτασε τα 80 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Βουλγαρία, καθώς και 80 ακόμη τοποθεσίες μέσω των θυγατρικών του, Public και Get it Now. Ο Κούρος ήταν ο αποκλειστικός συνεργάτης σήμανσης και merchandising της Multirama και Get it Now και εγκεκριμένος προμηθευτής των Public μέχρι τη συγχώνευση των 3 δικτύων με το σήμα Public.

Από το 1996, η Multirama έχει ανανεώσει το δίκτυό της 3 φορές. Η Kouros έχει αναπτύξει, κατασκευάζει και αναπτύσσει κάθε φορά την εξωτερική και εσωτερική σήμανση. Από υψηλής συχνότητας, προγράμματα επαναφοράς επωνυμίας σε όλη τη χώρα μέχρι μεμονωμένα οργανικά έργα, η Kouros ήταν ένας αξιόπιστος συνεργάτης εμπορίας και σήμανσης που υποστήριξε την ανάπτυξη της Multirama.

Η οπτική ταυτότητα εισήχθη το 2007. Η Kouros ανέπτυξε μια πλήρη σειρά λύσεων σήμανσης για το Multirama, συμπεριλαμβανομένων των τοτέμ επωνυμίας, φωτεινές επιγραφές flex-face, εξωτερικές πινακίδες και σημαίες. Το νέο RVI κατασκευάστηκε και εγκαταστάθηκε σε λιγότερο από 20 ημέρες σε όλη την Ελλάδα.

Η μόνη επωνυμία του πρώην ομίλου Multirama που επιβιώνει σήμερα, η Public είναι λιανοπωλητής προϊόντων τεχνολογίας, βιβλίων και παιχνιδιών. Έχουμε επώνυμα επιλεγμένα καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο χρησιμοποιώντας μια σειρά από λύσεις σήμανσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, merchandising και έντυπα γραφικά. Ανάμεσά τους και το εμβληματικό κατάστημα των Public, που στεγάζεται στο ιστορικό Pallis Manor στο κέντρο της Αθήνας.