Emsisoft Anti-Malware

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Emsisoft Anti-Malware
Γενικά
ΔημιουργοίEmsisoft GmbH
Είδοςαντιϊκό πρόγραμμα
Διανομή
Έκδοση2024.2.0.12279 (6 Φεβρουάριος 2024)
ΛειτουργικάMicrosoft Windows
Διαθέσιμο σε27 γλώσσες
Ανάπτυξη
Άδεια χρήσηςshareware
Σύνδεσμοι
Επίσημος ιστότοπος
https://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/

Το Emsisoft Anti-Malware (πρώην a-squared Anti-Malware) είναι μια σουίτα προστασίας AntiVirus και AntiSpyware της εταιρίας Emsisoft GmbH, η οποία εδρεύει στην Αυστρία. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τρία διαφορετικά στρώματα προστασίας:

  • Διπύρηνος Σαρωτής (BitDefender και Emsisoft Anti-Malware) με πάνω από 10 εκατομμύρια υπογραφές.(Ιούλιος 2013). Η βάση δεδομένων υπογραφών ενημερώνεται κάθε ώρα.
  • Ανάλυση Συμπεριφοράς που έχει αναπτυχθεί από το 2005 και είναι σε θέση να ανιχνεύουν άγνωστες "zero-day" επιθέσεις χωρίς υπογραφές.
  • Προστασία περιήγησης στο Διαδίκτυο που μπλοκάρει κακόβουλα λογισμικά και ιστοτόπους όταν προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας.

Πρόσφατα αποτελέσματα δοκιμών δείχνουν ότι το ποσοστό ανίχνευσης εναντίον τόσο των παλαιών όσο και των νέων άγνωστων malware είναι εξαιρετικό. Ειδικά μια μελέτη από την ειδικό ασφαλείας Imperva έχει διαπιστώσει ότι τα περισσότερα προγράμματα ασφαλείας δεν προσφέρουν επαρκή προστασία από νέες επιθέσεις, οι εταιρίες Emsisoft και Avast είναι οι εξαιρέσεις (PCmag.com).

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]