Συζήτηση χρήστη:Downfoot1

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Πιστεύω Downfoot1 πως όλα τώρα είναι ΟΚ. Dimitrissss 15:02, 10 Νοεμβρίου 2008 (UTC)[απάντηση]

Αγαπητέ Δοουνφοοτ1,

Μιας και είσαι μέλος της Βικιεπειχήρησης ποδόσφαιρο θα ήθελα την γνώμη σου για αυτό το άρθρο. Α, μιας και έχει προταθεί για αξιόλογο, μπορείς να εκφράσεις την γνώμη σου ψηφίζοντας υπέρ ή κατά στο Βικιπαίδεια:Υποψήφια αξιόλογα άρθρα#Γιούρι Ζιρκόφ.

Nataly8 13:39, 12 Ιουνίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Πρόταση άρθρου για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Downfoot1, το άρθρο ΕΡΤ Ψηφιακή που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: Η ΕΡΤ εκπέμπει πλέον όλα της τα κανάλια ψηφιακά. Η ΕΡΤ Ψηφιακή δεν υφίσταται στη νέα ιστοσελίδα της ΕΡΤ. Το παρόν άρθρο μπορεί να ανακατευθυνθεί στο ΕΡΤ#Τηλεόραση. Εάν είσαι σίγουρος ότι το άρθρο ακολουθεί την πολιτική και δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής μπορείς να πεις την γνώμη σου στην σελίδα συζήτησης του άρθρου. Πιθανώς να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. εγκυκλοπαιδικότητα ή προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. —Skgxt2 16:14, 29 Μαΐου 2011 (UTC)[απάντηση]

Συμμετοχή σε συζήτηση[επεξεργασία κώδικα]

Φίλε, έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για την πολιτική της Βικιπέδιας σχετικά με τα λήμματα ποδοσφαιριστών. Αφορά την οδηγία που αναφέρει ότι πρέπει να γράφονται λήμματα για «αθλητές που συμμετείχαν σε εθνική ομάδα ενηλίκων (ανδρών ή γυναικών) τουλάχιστον για δύο χρονιές». Διαφωνώ κάθετα με την πολιτική αυτή. Ήδη έχουν προτείνει, χωρίς να ενημερωθώ, άρθρα που έχω ξεκινήσει για διαγραφή, επειδή οι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν σε εθνικές ομάδες. Για το λόγο αυτό πρότεινα και γω πολλά παρόμοια άρθρα για διαγραφή για να συνειδητοποιήσουν ότι η πολιτική αυτή είναι λανθασμένη. Αφού ασχολήσε με τη Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο θα ήθελα να εκφράσεις την άποψη σου στη συζήτηση μας. Φιλικά, Xaris333 (συζήτηση) 13:42, 22 Ιουλίου 2012 (UTC)[απάντηση]

Αγαπητέ φίλε, προσπάθησα να διαμορφώσω και να οργανώσω καλύτερα τη Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο, στα πρότυπα της αγγλικής. Φυσικά απαιτείται βοήθεια πολλών χρηστών για να ολοκληρωθεί. Αν το επιθυμείς θα ήθελα πολύ τη βοήθεια σου. Αρχικά πρόσθεσε το όνομα σου στα Ενεργά μέλη αν είσαι ενεργός. Η παλιά λίστα έχει αντικατασταθεί. Αν δεν είσαι πλέον ενεργός χρήστης στο ποδόσφαιρο, απολογούμαι για την ενόχληση.

   Κύρια σελίδα
   Υποεπιχειρήσεις
   Νέα λήμματα
   Προτάσεις διαγραφής
   Επιθυμητά λήμματα
   Λήμματα για επιμέλεια
   Κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας
   Οδηγοί μορφοποίησης
   Αστέρια-Μετάλλια
   Πρότυπα
   Αποτίμηση λημμάτων

Χαιρόμαστε να σε έχουμε στην ομάδα μας. Η Βικιεπιχείρηση Ποδόσφαιρο είναι μια Βικιεπιχείρηση με πρώτιστο σκοπό τη δημιουργία και οργάνωση λημμάτων σχετικά με το ποδόσφαιρο, ώστε τα λήμματα να είναι καλά δομημένα και γραμμένα. Επιπρόσθετα, έχει ως στόχο κάποια από τα λήμματα αυτά, ενδεχομένως να συμπεριληφθούν στα Αξιόλογα λήμματα. Ακόμη, στόχος είναι η ευκολία πρόσβασης σε λήμματα σχετικά με το ποδόσφαιρο.

Μπορείς να γράψεις λήμματα:

  1. για επισκόπηση του ποδοσφαίρου σε κάθε χώρα (π.χ. Ελληνικό ποδόσφαιρο, Κυπριακό ποδόσφαιρο)
  2. για όλες τις εθνικές ομάδες κάθε χώρας (ανδρών, γυναικών, ελπίδων, νέων κτλ)
  3. για όλες τις εγκυκλοπαιδικές ομάδες σε κάθε χώρα
  4. για όλους τους εγκυκλοπαιδικούς ποδοσφαιριστές σε κάθε χώρα
  5. για όλα τα εγκυκλοπαιδικά ποδοσφαιρικά στάδια σε κάθε χώρα
  6. για όλες τις εγκυκλοπαιδικές διοργανώσεις σε κάθε χώρα.

Μπορείς να βελτιώσεις λήμματα:

  1. ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα που προτείνονται στην ενότητα Εγχειρίδιο προτύπων που ακολουθεί (βλέπε και Κατηγορία:Ποδόσφαιρο-επέκταση)
  2. ώστε να γίνουν αξιόλογα λήμματα.

Μπορείς να κατηγοριοποιήσεις λήμματα ώστε η εύρεση τους η πρόσβαση σε αυτά να είναι είναι εύκολη (βλέπε Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο/Κατηγορία).

Για όποιαδήποτε απορία, βοήθεια ή εισήγηση μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με κάποιο από τα μέλη της επιχείρησης. Επίσης, μπορείς να επικοινωνείς με τα υπόλοιπα μέλη στη κύρια σελίδα επικοινωνίας της επιχείρησης. Μη ξεχάσεις να προσθέσεις το πρότυπο της επιχείρησης στη σελίδα χρήστη σου.

Μετά από αυτή την εισαγωγή σου εύχομαι καλές συνεισφορές! Φιλικά, Xaris333 (συζήτηση) 16:15, 27 Μαρτίου 2014 (UTC)[απάντηση]

Γουέλκαμ μπακ, λοιπόν... --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 16:18, 27 Μαρτίου 2014 (UTC)[απάντηση]