Συζήτηση:Ταλία

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Όλο αυτό το copyrighted φωτογραφικό υλικό δικαιολογείται;--ΗΠΣΤΓ 16:09, 7 Ιανουαρίου 2007 (UTC)[απάντηση]

όχι--FocalPoint Συζήτηση 16:12, 7 Ιανουαρίου 2007 (UTC)[απάντηση]

Ωραία. Τώρα όποιος έχει τα άντερα τα χαλκά ας του κάνει και μια επιμέλεια. --ΗΠΣΤΓ 16:48, 7 Ιανουαρίου 2007 (UTC)[απάντηση]

Έκανα μια μικρή. Αφαίρεσα την ενότητα με τις προσωπικές πληροφορίες, έβαλα το πρότυπο για τις πληροφορίες προσώπου, και αφαίρεσα την έντονη μορφοποίηση. Το φωτογραφικό υλικό είναι κλασσική περίπτωση στολίσματος χριστουγεννιάτικου δέντρου. Προτείνω να αφαιρεθούν όλες οι φωτογραφίες. Το άρθρο είναι για την τραγουδίστρια, όχι για τα άλμπουμ. --Dead3y3 Συζήτηση 06:53, 26 Μαΐου 2007 (UTC)[απάντηση]

Για ποιο λόγο να υπάρχει τόσο αναλυτικά η δισκογραφία όταν υπάρχουν ξεχωριστά λήμματα για κάθε δίσκο; Είναι ένα σκέτο μπέρδεμα. Και όταν πήγα να το συμπτύξω κάπως, το άλλαξαν πάλι. Απλά δεν έχει καμία λογική!

Σωστά το θέτεις. Για να μην υπάρχουν τέτοιου τύπου αναιρέσεις, άφηνε μια γραμμή - προειδοποίηση στη σελίδα συζήτησης για το τι έκανες ή προτίθεσαι να κάνεις. Το άρθρο έχει ακόμα τα μαύρα του χάλια, παρά την επιμέλεια που γίνεται προσπάθεια να του γίνει, θέλει συμμάζεμα και μορφοποίηση, τι χρειάζονται όλα αυτά τα bold;;. Υποτίθεται ότι γράφει για την τραγουδίστρια, όχι για τη δισκογραφία δίσκο προς δίσκο με αναλύσεις κτλ. --Ttzavarasσυζήτηση 14:19, 5 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)[απάντηση]

Μαζεύω λίγο το άρθρο. Κάποια στοιχεία όπως για το fan club της είναι περιττά ή η ύπαρξη λήμματος από δίσκο-συλλογή της μέσα στο ίδιο της το άρθρο (για την καλλιτέχνιδα).

Ονοματεπώνυμο[επεξεργασία κώδικα]

"Σόντι" και όχι "Σόδι". Είναι παλιά Μεξικανική οικογένεια με ιταλικές όμως ρίζες. Οπότε η σωστή προφορά είναι στα ιταλικά, δηλαδή Σόντι. Στην αγγλική Βικιπαίδεια υπάρχει σχετικό λήμμα (Sodi family) το οποίο αναφέρεται εκτεταμένα στους προγόνους της Ταλία και γενικά την οικογένεια Σόντι. Όσο για το όνομα, το Αριάδνη είναι ελληνικοποιημένο. Πρόκειται για ελληνικό φυσικά όνομα, όμως στα ισπανικά είναι "Αριάδνα". Η Ταλία είναι Μεξικανικής εθνικότητας, κατέχει Αμερικανική υπηκοότητα ως μόνιμη κάτοικος των ΗΠΑ τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ η καταγωγή της είναι Μεξικανο-ιταλική από την πλευρά του πατέρα της, και Μεξικανο-γαλλική από την πλευρά της μητέρας της (Yolanda Miranda Mange-Γιολάντα Μιράντα Μάνζ).

Κάποιος χρήστης καταστρέφει συστηματικά το λήμμα[επεξεργασία κώδικα]

Ο χρήστης με IP 176.92.167.202 καταστρέφει συστηματικά το λήμμα, διαγράφοντας αυθαίρετα πληροφορίες οι οποίες τεκμηριώνονται μέσα από πηγές και παραπομπές. Η Βικιπαίδεια είναι μια ιντερνετική εγκυκλοπαίδεια, δεν είναι χώρος για να ξεσπούν διάφοροι haters σε άτομα/προσωπικότητες τα οποία είναι εν ζωή και ενεργά επαγγελματικά. Υπάρχουν σίγουρα πολλές ατέλειες στο λήμμα αλλά σε γενικές γραμμές υπάρχει αντικειμενική προσέγγιση και το λήμμα σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπει σε άρθρο που θα έγραφε θαυμαστής/θαυμάστρια. Αφαιρούνται διαρκώς οι αναφορές σχετικά με το υποκριτικό έργο της τραγουδίστριας, όταν υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες παραπομπές στο Διαδίκτυο που επιβεβαιώνουν την επαγγελματική της πορεία και τα κατορθώματά της ως τηλεοπτικό φαινόμενο που στιγμάτισε την διεθνή τηλεοπτική πραγματικότητα. Πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος και οι διαχειριστές να μπλοκάρουν χρήστες που βανδαλίζουν λήμματα στη Βικιπαίδεια.