Συζήτηση:Ιωακείμ Γρυσπολάκης

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Σε μία εγκυκλοπαίδεια γράφουμε μόνο την απόλυτη και μη διαπραγματεύσιμη γνώση κι αν υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις για δεκαετείες τις αναλύουμε αντικειμενικά και τις 2 και στον ίδιο βαθμό. Οπουδήποτε αλλού, μπορούμε να συζητάμε, δηλαδή να μιλάμε με επιχειρήματα και να αφήνουμε τον άλλον να μιλήσει. Τέτοιες συζητήσεις πρέπει να γίνονται στα κυλικεία και στα αμφιθέατρα, όχι εδώ.

nickmeet 23:16, 19 Ιουνίου 2008 (UTC)[απάντηση]

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 23:39, 10 Αυγούστου 2009 (UTC)[απάντηση]


01.19 : Έσβησα τα 2 τελευταια Bullets κατω απο το "Ο ίδιος έχει ισχυριστεί", διότι τα είχα γράψει εγώ προηγουμένως ως συμπληρωση σε κάποια αλλα bullets απο πανω τα οποια σβήστηκαν για καποιο λογο. Αρα δεν ειχαν πλεον νοημα τα αποκάτω να υπαρχουν!