Συζήτηση:Δισκογραφία της Έλενας Παπαρίζου

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Προβλήματα:

  • Όπως είναι, φαίνεται σαν να έχει η Παπαρίζου 7 πλατινένια άλμπουμ, ενώ πραγματικά έχει κυκλοφορήσει μόνο τέσσερα άλμπουμ. Άλλωστε τα re-packaged albums που έχουν μπει στην λίστα μαζί με τις αρχικές κυκλοφορίες συνοδεύονται από την ξεκάθαρη δήλωση ότι οι πωλήσεις αφορούν και την αρχική έκδοση και τις επανακυκλοφορίες μαζί (προφανώς και η θέση στα charts).
  • Οι σύνδεσμοι που έχουν δωθεί ως πηγές για τα Ελληνικά Charts και τα Κυπριακά Charts δεν είναι παραπομπές, δεν υπάρχει τίποτε εκεί που να επιβεβαιώνει το περιεχόμενο.
  • Περιλαμβάνονται singles που "δεν έχουν κυκλοφορήσει σε CD". Δηλαδή singles που δεν υπάρχουν στα δισκοπωλεία αλλά στάλθηκαν μόνο σε ραδιοφωνικούς σταθμούς για λόγους διαφήμισης πριν ή μετά την κυκλοφορία ενός άλμπουμ. Οπωσδήποτε δεν είναι ανεξάρτητα δημοσιευμένα έργα και δεν υπάρχει λόγος να είναι στην λίστα.

Geraki ΣΜ 10:55, 30 Νοεμβρίου 2008 (UTC)[απάντηση]

Αν δεν απατώμαι έχει αντιφατικά στοιχεία με τη δισκογραφία που βρίσκεται στο κύριο λήμμα για την Παπαρίζου. Επίσης, για ποιό λόγο χρειάζεται διπλή αναφορά στη δισκογραφία;--The Elder (συζήτηση) 11:37, 13 Αυγούστου 2014 (UTC)[απάντηση]