Κρίστι Μακ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Κρίστι Μακ
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Christy Mack (Αγγλικά)
Γέννηση9  Μαΐου 1991[1][2]
Σάουθ Σικάγο Χάιτς
ΨευδώνυμοChristy Mack
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Ύψος1,6 m Edit this on Wikidata
Βάρος48 kg Edit this on Wikidata
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταηθοποιός πορνογραφικών ταινιών
μοντέλο
μοντέλο αισθησιακών εικόνων
Περίοδος ακμής2011
Ιστότοπος
www.christymack.com
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Η Κρίστι Μακ γεννήθηκε τον Μάϊο του 1991 στο Ιλινόις του Σικάγο και είναι Αμερικανίδα ηθοποιός ερωτικών ταινιών.

Παιδικά χρόνια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Κρίστι Μακ γεννήθηκε ως Κριστίν Μάκιντέι στις 9 Μαΐου 1991, στο Chicago Heights του Ιλινόις. Αποφοίτησε από το Columbus North High School του Κολόμπους της Ιντιάνα το 2009 και η πρώτη της δουλειά ήταν ως χορεύτρια με κοστούμι για τα καταστήματα Sprint. Στη συνέχεια, στην ηλικία των 18 ετών, άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ και ένα χρόνο αργότερα άρχισε να δραστηριοποιείται ως μοντέλο φετίχ.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η σταδιοδρομία της στην βιομηχανία του πορνό ξεκίνησε το 2012 με την συμμετοχή της σε φωτογραφήσεις για περιοδικά όπως Rebel Ink και Inked Girls αλλά και για ιστοσελίδες πορνό όπως τις Brazzers, BangBros και Naughty America. Από το 2012, η Κρίστι Μακ έχει πρωταγωνιστήσει σε πολυάριθμες ταινίες κυρίως της κατηγορίας hardcore ενώ έχει επίσης συμμετάσχει και σε παρωδίες διαφόρων ταινιών όπως την Rambone: A Dream Zone Parody και την Dark Knight XXX. Τον Ιούλιο του 2013, η Κρίστι Μακ συμμετείχε στην ταινία Wanderlust, με σκηνοθέτη την επίσης ηθοποιό ερωτικών ταινιών Stormy Daniels. Την ίδια χρονιά, κυκλοφόρησε και το δικό της fleshlight με το όνομα Attack and Booty.

Προσωπική ζωή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Κρίστι Μακ ήταν στο παρελθόν σε σχέση με τον μαχητή MMA, Jonathan Koppenhaver AKA "Machine Machine". Στις 8 Αυγούστου 2014, δημοσιεύτηκε ότι η Κρίστι και ένας φίλος της δέχτηκαν επίθεση από το War Machine, στο σπίτι του στο Λας Βέγκας. Και οι δυο μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο, με την Κρίστι Μακ να νοσηλεύετε 18 σπασμένα οστά, με σπασμένη μύτη, ένα σπασμένο πλευρό, ένα σπασμένο ήπαρ και μώλωπες στον μηρό, τόσο βαθιές με αποτέλεσμα να μην μπορούσε να περπατήσει για μερικές εβδομάδες. Σύμφωνα με την Κρίστι, ο War Machine προσπάθησε επίσης να τη βιάσει. Στις 15 Αυγούστου, ο War Machine συνελήφθη στην κοιλάδα Simi από τους στρατιώτες των Η.Π.Α. και την αστυνομία της Simi Valley και στις 5 Ιουνίου 2017, o War Machine καταδικάστηκε σε φυλάκιση 36 χρόνων.

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. 1,0 1,1 (Αγγλικά) Internet Movie Database. nm5194612. Ανακτήθηκε στις 9  Ιανουαρίου 2016.
  2. 2,0 2,1 Adult Film Index. adultfilmindex.com/actor/5850/christy-mack.