Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βικιπαίδεια:Διαγραφη Facebook

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Χρήστης:Dimitris Rizos (Jimis)/πρόχειρο)
Σελίδα ανακατεύθυνσης



Η διαγραφή πληροφοριών από το Facebook μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, ανάλογα με το τι ακριβώς θέλετε να διαγράψετε. Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες για τη διαγραφή διαφόρων ειδών πληροφοριών:

Διαγραφή Δημοσιεύσεων Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook. Μεταβείτε στο προφίλ σας. Βρείτε την ανάρτηση που θέλετε να διαγράψετε. Κάντε κλικ στις τρεις τελείες (...) στην πάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης. Επιλέξτε "Διαγραφή" και επιβεβαιώστε. Διαγραφή Φωτογραφιών Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook. Μεταβείτε στο προφίλ σας και ανοίξτε την ενότητα "Φωτογραφίες". Βρείτε τη φωτογραφία που θέλετε να διαγράψετε. Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να την ανοίξετε σε πλήρη οθόνη. Κάντε κλικ στις τρεις τελείες (...) στην πάνω δεξιά γωνία της φωτογραφίας. Επιλέξτε "Διαγραφή φωτογραφίας" και επιβεβαιώστε. Διαγραφή Σχολίων Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook. Βρείτε το σχόλιο που θέλετε να διαγράψετε. Κάντε κλικ στις τρεις τελείες (...) δίπλα από το σχόλιο. Επιλέξτε "Διαγραφή" και επιβεβαιώστε. Διαγραφή Μηνυμάτων Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook. Μεταβείτε στα Μηνύματα (Messenger). Ανοίξτε τη συνομιλία που περιέχει το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε. Βρείτε το μήνυμα, κάντε κλικ στις τρεις τελείες (...) δίπλα από το μήνυμα. Επιλέξτε "Διαγραφή" και επιβεβαιώστε. Διαγραφή Ιστορικού Αναζητήσεων Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook. Κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης στο πάνω μέρος της σελίδας. Κάντε κλικ στο "Επεξεργασία" δίπλα από την "Πρόσφατη Δραστηριότητα". Επιλέξτε "Διαγραφή αναζητήσεων" στο πάνω μέρος της σελίδας και επιβεβαιώστε. Διαγραφή Λογαριασμού Αν θέλετε να διαγράψετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις & Απόρρητο -> Ρυθμίσεις. Επιλέξτε "Τα στοιχεία σας στο Facebook" από το μενού αριστερά. Κάντε κλικ στο "Διαγραφή λογαριασμού και πληροφοριών σας". Ακολουθήστε τις οδηγίες για να επιβεβαιώσετε την διαγραφή. Λάβετε υπόψη ότι η διαγραφή του λογαριασμού σας είναι μόνιμη και όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα σας θα διαγραφούν οριστικά. Αν θέλετε να διατηρήσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας, μπορείτε να κάνετε λήψη τους πριν τη διαγραφή.