Συζήτηση:Νίκη Βόλου (ποδόσφαιρο ανδρών)

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.

2019-20 Πιθανή άνοδος στη Football League[επεξεργασία κώδικα]

Για τον "ανωνυμο" φιλο (ή φιλους) της Νικης Βόλου φανταζομαι, που «βιάζεται» να τοποθετησει τη Νικη Βολου στη θεση του Ηρακλη (λήμμα Γ 2019-20, Β 2019-20 ,προτυπα και τα λημματα 2018-19) βασιζομενος στα αρθρα του magnesiasports και ολα οσα ακουγονται/διαβάζουμε για την ΑΕΠ Ηρακλης.

Αρθρο απο την ιδια ιστοσελιδα που ο νομικος συμβουλος του ΓΣ Νικη αναλυει το χρονοδιαγραμμα ανόδου-συστασης ΠΑΕ 1. επικυρωση οτι ο Ηρακλης δε θα δηλωσει στην FL και χηρευει μια θεση 2. επικυρωση οτι η Νικη ειναι η πρωτη επιλαχουσα βασει προκηρυξης 3. πιθανες ενστασεις απο αλλους ενδιαφερομενους (ηττημενους στα μπαραζ, το οποιο βρισκει απιθανο) που θα καθυστερησουν την διαδικασια «Ολα αυτα θα φανε τον Ιουλιο και ισως να φτασει Αυγουστος»

ΥΓ. Προσωπικα πιστευω οτι κατα 99% ετσι θα γινουν τα παραγματα, η ΑΕΠ Ηρακλης δε θα δηλωσει ουτε στην ΦΛ ουτε πουθενα και η Νικη θα "αποδειξει" οτι ειναι 1η επιλαχουσα κλπ Αλλα μεχρι τοτε για ενα διμηνο θα εχει η ΒΠ λάθος πληροφορίες . Δεν εχω καμια διαθεση για το λεγομενο διορθωπολεμο DrSpiros συζήτηση 10:45, 21 Ιουνίου 2019 (UTC)[απάντηση]

Κατάσταση: νέα κοινοποίηση

Νίκος Τζίνης επιθετικός,αγωνίστηκε και στον ΟΣΦΠ Αναφορά: Άλκης Παναγιωτίδης 2A02:587:2433:9600:DCF6:3904:FBBA:93EF 18:56, 7 Μαρτίου 2022 (UTC)[απάντηση]