Συζήτηση:Α.Ο. Τρίκαλα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Untitled[επεξεργασία κώδικα]

Προέβην σε αρκετές διορθώσεις και έγραψα εξ' αρχής αρκετά τμήματα (σε σημεία-σημεία το άρθρο έδινε την εντύπωση ότι δεν είναι ουδέτερο) ώστε να είναι up-to-date (πχ. το έμβλημα της ομάδας από πέρυσι είχε αλλάξει). Εμπλούτισα με πρότυπα για τη σύνθεση της ομάδας, αρχεία από τα κοινά και πίνακες ώστε η πληροφορία να είναι πιο οργανωμένη. Επίσης με πηγές και παραπομπές. Κάτι βασικό που λείπει είναι να βρούμε τα μικρά ονόματα από κάποιους παλιούς παίκτες που αναφέρονται στο κείμενο. Billkas 02:34, 3 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

Τρίκαλα Γ' Εθνικής[επεξεργασία κώδικα]

Η ομάδα Α.Ο. Τρίκαλα 1963 που μετέχει την τρέχουσα περίοδο (2013-14) στη Γ' Εθνική είναι άλλη; Γιατί δεν δίνονται πληροφορίες γι' αυτή ώστε να μην υπάρχει μπέρδεμα;--ΗΡ9ΡbOW 14:22, 24 Οκτωβρίου 2013 (UTC)

Γιατί προφανώς το υβρίδιο αυτό σωματείου με ιστορία μερικών μηνών ουσιαστικά, δεν είναι εγκυκλοπαιδικό. Πάντως μία απλή σημείωση διευκρίνησης στο λήμμα, είναι μάλλον απαραίτητη. Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 21:41, 11 Νοεμβρίου 2013 (UTC)