Συζήτηση:Εϊγιαφιάτλαγιοκουτλ: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Δικαιολόγηση της εκ νέου μετακίνησης
μ (Το Συζήτηση:Εϊγιαφιατλαγιοκούλ μετακινήθηκε στο Συζήτηση:Εϊγιαφιατλαγιοκούτλ πάνω από την ανακατεύθυνση: Το διπλό λ (ll) στα ισλανδ...)
(Δικαιολόγηση της εκ νέου μετακίνησης)
Το όνομα είναι λάθος...Θέλει ένα τ πριν το τελικό λαμδα. Το ηφαίστειο προφέρεται Έιγιαφγιατλαγιόκουτλ.[[Ειδικό:Συνεισφορές/85.74.55.57|85.74.55.57]] 13:18, 26 Απριλίου 2010 (UTC)
 
Συμφωνώ απολύτως και το διορθώνω: το διπλό l στα ισλανδικά προφέρεται τλ.--[[Χρήστης:Κλειδοκράτωρ|Κλειδοκράτωρ]] 16:01, 17 Ιουνίου 2011 (UTC)
 
Είδα ότι ήδη είχε γίνει μια μετακίνηση προς τη λάθος προφορά. Παρόλο που η σελίδα με τη λάθος προφορά πρέπει να μείνει (καθώς οι δημοσιογράφοι στις τηλεοράσεις το προφέρουν λάθος καθώς αντιγράφουν χωρίς να ψάχνουν παραπάνω αυτά που τους έρχονται από τα αγγλικά μέσα) καθώς είναι συνήθης θα πρέπει να μπει η σωστή προφορά καθώς δεν υπάρχει ελληνική αντίστοιχη λέξη για τον συγκεκριμένο τόπο (αυτό μου θυμίζει τη μετάφραση του Ταξίδι στο Κέντρο της Γης που κάποτε είχα διαβάσει: και εκεί ο μεταφραστής είχε κάνει το ίδιο λάθος, αν και επρόκειτο για διαφορετικό -γιοκουτλ:)). --[[Χρήστης:Κλειδοκράτωρ|Κλειδοκράτωρ]] 16:19, 17 Ιουνίου 2011 (UTC)
63

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης