Αυτό το αρχείο προέρχεται από το Wikimedia Commons

Αρχείο:Wikipedia SOPA Blackout Design W cropped.png

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Wikipedia_SOPA_Blackout_Design_W_cropped.png((549 × 407 pixel, μέγεθος αρχείου: 56 KB, τύπος MIME: image/png))

Σύνοψη

Περιγραφή
English: Cropped "W" out of File:Wikipedia SOPA Blackout Design.png
Ημερομηνία
Πηγή File:Wikipedia SOPA Blackout Design.png
Δημιουργός Pretzels

Αδειοδότηση


Copyrighted by Wikimedia
Αυτή είναι μια απεικόνιση οθόνης (screenshot) μιας ιστοσελίδας ενός εγχειρήματος του Wikimedia Foundation. Το κείμενο των εγχειρημάτων του Wikimedia (εκτός των Wikinews) διανέμονται υπό την άδεια χρήσης Creative Commons Attribution Share-Alike 3.0 και μπορεί επιπρόσθετα να διανέμονται υπό την GNU Free Documentation License (Έκδοση 1.2, 1.3, ή οποιαδήποτε νεότερη έκδοση που θα δημοσιευτεί από το Free Software Foundation; χωρίς Απαράλλακτες Ενότητες, χωρίς Κείμενα Εξωφύλλου, και χωρίς Κείμενα Οπισθοφύλλου), και υπόκεινται στους όρους χρήσης. Το λογισμικό MediaWiki το ίδιο διανέμεται υπό την άδεια GNU General Public License. Οποιοδήποτε άλλο πολυμέσο σε αυτή την εικόνα μπορεί να υπόκειται σε άλλους όρους. Τα Εμβλήματα (αν εμφανίζονται σε αυτή την απεικόνιση) του Wikimedia Foundation υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Η χρήση τους σε ειδήσεις και αναφορές στον τύπο επιτρέπεται, οποιαδήποτε άλλη χρήση απαιτεί έγκριση. (Περισσότερα).
w:el:Creative Commons

αναφορά προέλευσης παρόμοια διανομή

Το αρχείο διανέμεται υπό την άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Παρόμοια διανομή 3.0 Μη εισαγόμενη
Είστε ελεύθερος:
  • να μοιραστείτε – να αντιγράψετε, διανέμετε και να μεταδώσετε το έργο
  • να διασκευάσετε – να τροποποιήσετε το έργο
Υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
  • αναφορά προέλευσης – Θα πρέπει να κάνετε κατάλληλη αναφορά, να παρέχετε σύνδεσμο για την άδεια και να επισημάνετε εάν έγιναν αλλαγές. Μπορείτε να το κάνετε με οποιοδήποτε αιτιολογήσιμο λόγο, χωρίς όμως να εννοείται με οποιονδήποτε τρόπο ότι εγκρίνουν εσάς ή τη χρήση του έργου από εσάς.
  • παρόμοια διανομή – Εάν αλλάξετε, τροποποιήσετε ή δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό, μπορείτε να διανείμετε το έργο που θα προκύψει μόνο υπό τους όρους της ίδιας, όμοιας ή συμβατής άδειας.

GNU head Παραχωρείται η άδεια προς αντιγραφή, διανομή και/ή τροποποίηση αυτού του εγγράφου υπό τους όρους της Άδειας Ελεύθερης Τεκμηρίωσης GNU, Έκδοση 1.2 ή οποιασδήποτε νεότερης έκδοσης δημοσιευμένης από το Ίδρυμα Ελεύθερου Λογισμικού· χωρίς Απαράλαχτους Τομείς, χωρίς Κείμενα Εξωφύλλου, και χωρίς Κείμενα Οπισθοφύλλου. Αντίγραφο της άδειας περιλαμβάνεται στην σελίδα με τίτλο GNU Free Documentation License.

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία18:42, 16 Ιανουαρίου 2012Μικρογραφία για την έκδοση της 18:42, 16 Ιανουαρίου 2012549 × 407 (56 KB)Church of emacs

Τα παρακάτω λήμματα συνδέουν σε αυτό το αρχείο:

Καθολική χρήση αρχείου

Τα ακόλουθα άλλα wiki χρησιμοποιούν αυτό το αρχείο:

Μεταδεδομένα