Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρχείο:After Constantine Logo.png

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Εικόνα σε υψηλότερη ανάλυση(1.563 × 1.563 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 55 KB, τύπος MIME: image/png)

Περιγραφή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Περιγραφή Δεν υπάρχει περιγραφή. Παρακαλούμε επεξεργαστείτε αυτή τη σελίδα για να προσθέσετε μια περιγραφή του περιεχομένου του αρχείου.
Πηγή Δεν προσδιορίζεται κάποια πηγή. Παρακαλούμε επεξεργαστείτε αυτή τη σελίδα και καταγράψτε την πηγή του αρχείου.
Ημερομηνία
Δημιουργός Αυτό το αρχείο δεν περιλαμβάνει πληροφορίες για τον δημιουργό του. Παρακαλούμε επεξεργαστείτε αυτή τη σελίδα και καταγράψτε το δημιουργό του αρχείου.
Άδεια
(Χρήση της εικόνας αλλού)

Δείτε παρακάτω.


Αδειοδότηση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το παραπάνω αρχείο διανέμεται υπό τις δύο παρακάτω άδειες χρήσης.
Μπορείτε να επιλέξετε την άδεια της προτίμησής σας.
Creative Commons License
AttributionSharealike
Αυτό το αρχείο διανέμεται σύμφωνα με τους όρους της άδειας Creative Commons Attribution Sharealike 3.0 Unported (CC-BY-SA-3.0)

Εν συντομία: Είστε ελεύθεροι να διανέμετε και να τροποποιήσετε αυτό το αρχείο εφόσον αναφέρετε τον δημιουργό του και διατηρήσετε την ίδια άδεια χρήσης. (επίσημο κείμενο)


Προς τον χρήστη που επιφόρτωσε το αρχείο: Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας καθώς και πιθανές προηγούμενες εκδόσεις της εικόνας ή άλλες εικόνες στις οποίες βασίστηκε η συγκεκριμένη, ώστε να μπορεί να επιβεβαιωθεί ο παραπάνω ισχυρισμός και να είναι ξεκάθαρο σε ποιον ή ποιους θα γίνεται η αναφορά, ώστε να μπορούν να τηρηθούν οι όροι της άδειας χρήσης. Η απουσία των παραπάνω πληροφοριών αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και μπορεί να οδηγήσει στην διαγραφή της εικόνας.

Επιτρέπεται η αντιγραφή, διανομή ή/και τροποποίηση αυτού του αρχέιου κάτω από τους όρους της GNU Free Documentation License Έκδοση 1.3 ή οποιαδήποτε νεότερη που θα εκδοθεί από το Free Software Foundation · χωρίς Αμετάβλητα Τμήματα, χωρίς Κείμενο Εξωφύλλου, και χωρίς Κείμενο Πίσω Εξωφύλλου.
Ένα αντίγραφο της άδειας βρίσκεται στην ενότητα Βικιπαίδεια:GNU Free Documentation License.
Υπόκειται στην αποποίηση ευθυνών.

Σημείωση: Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας, καθώς και πιθανές προηγούμενες εκδόσεις της ή άλλες εικόνες στις οποίες βασίστηκε η συγκεκριμένη, ώστε να μπορεί να επιβεβαιωθεί ο παραπάνω ισχυρισμός και να είναι ξεκάθαρο σε ποιον ή ποιους θα γίνεται η αναφορά, ώστε να μπορούν να τηρηθούν οι όροι της άδειας χρήσης. Η απουσία των παραπάνω πληροφοριών αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και θα οδηγήσει στη διαγραφή της εικόνας.

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία20:50, 14 Ιουλίου 2024Μικρογραφία για την έκδοση της 20:50, 14 Ιουλίου 20241.563 × 1.563 (55 KB)Vassiliskontaxis (συζήτηση | συνεισφορές){{Πληροφορίες εικόνας |Περιγραφή= |Πηγή= |Ημερομηνία= |Δημιουργός= |Άδεια χρήσης= }}

Το ακόλουθο αρχείο είναι διπλότυπο αυτού του αρχείου:

Δεν υπάρχουν σελίδες που συνδέουν σε αυτό το αρχείο.