Αυτό το αρχείο προέρχεται από το Wikimedia Commons

Αρχείο:Advanced toolbar of vector skin-el.png

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Εικόνα σε υψηλότερη ανάλυση((1.132 × 73 pixel, μέγεθος αρχείου: 13 KB, τύπος MIME: image/png))

Σύνοψη

Περιγραφή
English: The toolbar of the vector skin, with the Advanced section uncollapsed. Greek Wikipedia
Ημερομηνία
Πηγή MediaWiki software
Δημιουργός MediaWiki authors

Αδειοδότηση

Αυτή είναι μια απεικόνιση οθόνης (screenshot) μιας ιστοσελίδας ενός εγχειρήματος του Wikimedia Foundation. Το κείμενο των εγχειρημάτων του Wikimedia (εκτός των Wikinews) διανέμονται υπό την άδεια χρήσης Creative Commons Attribution Share-Alike 3.0 και μπορεί επιπρόσθετα να διανέμονται υπό την GNU Free Documentation License (Έκδοση 1.2, 1.3, ή οποιαδήποτε νεότερη έκδοση που θα δημοσιευτεί από το Free Software Foundation; χωρίς Απαράλλακτες Ενότητες, χωρίς Κείμενα Εξωφύλλου, και χωρίς Κείμενα Οπισθοφύλλου), και υπόκεινται στους όρους χρήσης. Το λογισμικό MediaWiki το ίδιο διανέμεται υπό την άδεια GNU General Public License. Οποιοδήποτε άλλο πολυμέσο σε αυτή την εικόνα μπορεί να υπόκειται σε άλλους όρους. Τα Εμβλήματα (αν εμφανίζονται σε αυτή την απεικόνιση) του Wikimedia Foundation υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Η χρήση τους σε ειδήσεις και αναφορές στον τύπο επιτρέπεται, οποιαδήποτε άλλη χρήση απαιτεί έγκριση. (Περισσότερα).
w:el:Creative Commons

αναφορά προέλευσης παρόμοια διανομή

Το αρχείο διανέμεται υπό την άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Παρόμοια διανομή 3.0 Μη εισαγόμενη
Είστε ελεύθερος:
  • να μοιραστείτε – να αντιγράψετε, διανέμετε και να μεταδώσετε το έργο
  • να διασκευάσετε – να τροποποιήσετε το έργο
Υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
  • αναφορά προέλευσης – Θα πρέπει να κάνετε την αναφορά στο έργο με τον τρόπο που έχει οριστεί από το δημιουργό ή το χορηγούντα την άδεια (χωρίς όμως να εννοείται με οποιονδήποτε τρόπο ότι εγκρίνουν εσάς ή τη χρήση του έργου από εσάς).
  • παρόμοια διανομή – Εάν αλλάξετε, τροποποιήσετε ή δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό, μπορείτε να διανείμετε το έργο που θα προκύψει μόνο υπό τους όρους της ίδιας, όμοιας ή συμβατής άδειας.

GNU head Παραχωρείται η άδεια προς αντιγραφή, διανομή και/ή τροποποίηση αυτού του εγγράφου υπό τους όρους της Άδειας Ελεύθερης Τεκμηρίωσης GNU, Έκδοση 1.2 ή οποιασδήποτε νεότερης έκδοσης δημοσιευμένης από το Ίδρυμα Ελεύθερου Λογισμικού· χωρίς Απαράλαχτους Τομείς, χωρίς Κείμενα Εξωφύλλου, και χωρίς Κείμενα Οπισθοφύλλου. Αντίγραφο της άδειας περιλαμβάνεται στην σελίδα με τίτλο GNU Free Documentation License.

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία21:25, 11 Απριλίου 2014Μικρογραφία για την έκδοση της 21:25, 11 Απριλίου 20141.132 × 73 (13 KB)Xaris333User created page with UploadWizard

Τα παρακάτω λήμματα συνδέουν σε αυτό το αρχείο:

Μεταδεδομένα