Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

Ως έχει το Πρότυπο:Κίνας γεωγραφία-επέκταση αναφέρεται στη ΛΔ Κίνας. Με την Ταϊβάν τι γίνεται; -- ~~~~

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Whatever. Καλύπτεται και από την Κίνα. Έχουμε λήμματα για να χρειάζεται ξεχωριστό πρότυπο;

UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν έχει σημασία αν έχουμε, ούτε έχω σκοπό να το φτιάξω τώρα. Είναι σαν να λέμε ότι πρόκειται για μια χώρα έτσι (που δεν είναι και γίνεται και ένας κάποιος χαμούλης εκεί πέρα...)

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Ούτε ξεκάθαρο είναι ότι δεν πρόκειται για μια χώρα, ούτε ότι είναι δυο χώρες. Το στανταράκι είναι ότι Κίνα = ΛΔΚ, Ταϊβάν = Επαρχία της Κίνας. Όπως και αν έχει όμως δεν είμαστε υποχρεωμένοι να φτιάξουμε πρότυπο για όλες τις χώρες, δηλαδή πρότυπο μόνο και μόνο επειδή υπάρχει χώρα έστω και αδιαμφισβήτητα, π.χ. δεν έχουμε για τη Σερβία. Μόνο όταν χρειάζεται πρότυπο. Για του λόγου το αληθές έχουμε μόνο 74 από τις >200. Γενικά έχουμε πολλά πρότυπα επεκτάσεων που δεν χρειάζονται και ποτέ δεν κατάφεραν να επιτελέσουν τον σκοπό διαχωρισμού τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις το 90% του στόχου του προτύπου καλύπτεται και από το απλό {{επέκταση}}.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Διόρθωση: Τελικά έχουμε για τη Σερβία αλλά όχι Σερβίας-γεωγραφία, υπάρχουν άλλα πρότυπα εδώ, και έτσι τεκμηριώνεται ότι υπάρχει υπερβολικός διαχωρισμός και ταξινόμηση για χάρη της ταξινόμησης (π.χ. {{Ρουμανία-επέκταση}} και {{Ρουμανίας γεωγραφία-επέκταση}}.

UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

Η ερώτηση δεν σχετίζεται με πρόθεση δημιουργίας προτύπου. Ταϊβαν = Επαρχία της Κίνας = βόις οφ Μπεϊτζίνγκ πάντως. Όσο για τα geo-stubs ανά χώρα βεβαίως είναι χρήσιμα (για να μην πάω μακριά ο ίδιος βρίσκω διάφορα μέσω αυτών διαρκώς) -εφόσον υπάρχουν λήμματα που σχετίζονται -που στο 99,9999% υπάρχουν γτ έχει γεμίσει ο τόπος stubs. Τεσπα, θα αρκεστώ στην εισαγωγή του asbox ούτως ή άλλως.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "πρότυπο"