Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Stergios.ntua (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα

Έχω το ελεύθερο να φτιάξω πύλη ή πρέπει να υπάρχει ένας στάνταρ αριθμός ατόμων που ασχολούνται με ένα θέμα για να κάνουμε πύλη.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Όχι, δεν υπάρχει minimum αριθμός ατόμων για δημιουργία πύλης. Όμως, επειδή οι παλιότερες πύλες ξεκίνησαν με πολύ όρεξη αλλά εγκαταλείφθηκαν λίγο μετά από τη δημιουργία τους, προτείνω τον μινιμαλισμό στο περιεχόμενο από την άποψη του να μην υπάρχουν ενότητες στην πύλη που χρειάζονται τακτική ανανέωση (έστω και αν το "τακτική" είναι ετήσια: μπορεί να μην βρεθεί κανείς να την κάνει), όπως π.χ. "Ειδήσεις", "Επιλεγμένο λήμμα/εικόνα" κλπ που ανανεώνεται χειροκίνητα. Αν μπορεί να φορτωθεί με περιεχόμενο που εναλλάσσεται αυτοματοποιημένα, ok, και αν και πάντα θα χρειάζεται ανανέωση (π.χ. μπορεί να βρεθεί με "επιλεγμένη εικόνα" που έχει διαγραφεί!) Επίσης μην ακολουθήσεις τις οδηγίες για τη δημιουργία της, είναι βασισμένες σε tables για το layout, ρίξε μια ματιά στην Πύλη:Ιστορία που χρησιμοποιεί css.

Stergios.ntua (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Είχα στο μυαλό μου την αντίστοιχη Πύλη Μηχανολογίας που έχει η Αγγλική Wikipedia μιας και όμως αυτοί που γράφουμε τεχνικά κείμενα είμαστε λίγοι δεν ξέρω πως μπορούμε να μαζευτούμε για να δούμε αν αξίζει μια τέτοια προσπάθεια.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Στις Πύλες περισσότερη σημασία έχει ο αριθμός των λημμάτων επάνω στο θέμα (αντίθετα από τις Βικιεπιχειρήσεις όπου περισσότερη σημασία έχει ο αριθμός των χρηστών). Δες αρχικά [https://el.wikipedia.org/w/index.php?oldid=8577186 αυτά τα 175 λήμματα] από την Κατηγορία:Μηχανολογία και τις υποκατηγορίες της. Αν υπάρχει ικανό περιεχόμενο, αρκετά ικανοποιητικά λήμματα ιδιαίτερα στις βασικές έννοιες, τότε είναι ok μια πύλη. Φυσικά θα βοηθούσε πολύ να υπήρχαν και άλλοι χρήστες για να ανιχνευτούν περισσότερα λήμματα.

Stergios.ntua (συζήτησησυνεισφορές)

Οκ θα το δουλέψω να δω αν αξίζει...διεγραψε μου το παρακάτω λήμμα:

Αντισταθμιστής Προπορευόμενης/Υπολοιπόμενης Φάσης έκανα ορθογραφικό στον τίτλο.

Το μετακίνησα στο σωστό λήμμα αλλά δεν μπορώ να το διαγράψω.

Απαντήστε στο "Δημιουργία Πύλης"