Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Legion

Gomoloko (συζήτησησυνεισφορές)

Πολύ δημοκρατικό να σβήσεις το σχόλιο μου από τη συζήτηση της σελίδας αντί να σχολιάσεις απο κάτω. Το αντιπαρέρχομαι όμως για να αποκλιμακωθεί η κατάσταση όπως λες. Από την άλλη γιατί πετάς και εσύ λάδι στη φωτιά με το δηκτικό σχόλιο για τις αναστροφές εκδόσεων;

Legion (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ μου, το να σπέρνεις την διχόνοια δεν είναι τόσο ηθικό, δημιουργεί πρόβλημα στους 2 χρήστες οι οποίοι εδώ και μέρες προσπαθούν να βρουν μια λύση μεταξύ τους. Επίσης το πως διαχειρίζομαι τα καθήκοντα μου και αν αυτό σε ενοχλεί, μπορείς να καταφύγεις στο ΣΔ. Ευχαριστώ!

Gomoloko (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν σπερνω καμια διχονοια, προσπαθω να προστατεψω εναν χρηστη που θελει να συνεισφερει απο συνεχεις επιθεσεις, κατι το οποιο δεν κανετε εσεις. Αντιθετα μαλιστα, εκ του αποτελεσματος φαινεται οτι βοηθησα στην αποκλιμακωση της καταστασης.Αν καποιος θελει να βοηθησει στην αναπτυξη ενος λημματος συνεισφερει οπως μπορει, οποιος παρεμποδιζει και αναλωνει τους αλλους απο τη συγγραφη των αρθρων θα πρεπει να αντιμετωπιζεται. Αυτο ειπα. Και δε σε κατηγορησε κανεις για τη δουλεια σου. Δεν γνωριζω τι κανεις αλλα υποθετω οτι το κανεις πολυ καλα. Και επειδη δεν θα καθισω κι εγω να αναλωνομαι σε ανουσιες αντιπαραθεσεις δεν θα συνεχισω αυτη τη συζητηση.

Legion (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα, δεν υπάρχει λόγος να προστατεύσεις τον εκάστοτε χρήστη. Οι χρήστες αν θελήσουν την βοήθεια των διαχειριστών καταφεύγουν στο ΣΔ. Ευχαριστώ.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Σας καλημερίζω και τους δύο. Φίλε Gomoloko, ευχαριστώ για την συμβουλή σου (παρότι νεος χρήστης, μίλησες αρκετά σωστα- δλδ να επικεντρωθώ στο λήμμα). Πέραν όμως της συμβουλής, το σχόλιο σου αφορούσε εμμέσως πλην σαφώς, την εξέλιξη της επιχειρηματολογίας στην σελίδα συζήτησης. Ωστόσο, επειδή κυρίως απευθυνόταν σε μένα, ο διαχειριστής Legion καλά έκανε και το διέγραψε. Υπάρχει ένας κανονας στην Βικιπαίδεια: Στις σελίδες συζήτησης, συζητάμε μόνο πράγματα που αφορούν το λήμμα. Τις συμβουλές προς άλλους χρήστες, τις κάνουμε στις σελίδες συζήτησης τους. Σύμφωνα με την πολιτική της ΒΠ Μείνετε στο θέμα: Οι σελίδες συζήτησης προορίζονται για συζήτηση του λήμματος (πληρέστερα στην αγγλική ΒΠ εδώ). Από την άλλη, θεωρώ οτι η συμβουλή του Legion να σε κατευθύνει στο ΣΔ για διαμαρτυρία, χωρίς να σου εξηγήσει πλήρως την πολιτική, ήταν ίσως πρόωρη. Το ΣΔ (Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών) δεν είναι ευχάριστος χώρος και σε ένα νέο χρήστη θα πρέπει να του δείξουμε όση wiki-love γινεται (στην αρχή τουλάχιστον) και μετά να ξεκινήσουμε να δαγκώνουμε. (Δεν λέω οτι δαγκώνεις Legion, απλά νομιζω πως ίσως μπορούσες να εξηγήσεις καλύτερα την λογική της αναίρεσης). Οπως και στην ζωή, ετσι και εδώ, υπάρχουν ανθρώποι/χρήστες που ειναι πιο ομιλιτικοί, αλλοι πιο λιγομίλητοι, αλλοι πιο φλυαροι κτλ. Θα μας μάθεις όλους σιγα σιγα Gomoloko. Καλές συνεισφορές λοιπον σου εύχομαι!

Legion (συζήτησησυνεισφορές)

Προσπαθώ να είμαι όσο πιο λιτός γίνετε. Ο χρόνος για να εξηγήσεις την πολιτική της βικιπαίδεια θα πρέπει να είναι αρκετός και συνήθως δεν είναι. Αυτό συνήθως επιτυγχάνετε με την εμπειρία στην συγγραφή λημμάτων παράλληλα με την ατομική ενημέρωση του εκάστοτε χρήστη σε θέματα πολιτικής. Αν και αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Τέσπα εύχομαι να έχετε μια ευχάριστη ημέρα.

Gomoloko (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ όλους παιδιά. Καλή συνέχεια

Απαντήστε στο "ιστορία του αναρχισμού"