Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Υπάρχω

FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Είδα ότι βάζεις το πρότυπο για τα πρόσωπα αφαιρώντας τις παραπομπές. Διαφωνώ. Εφόσον θέλεις να το κάνεις μαζικό και όχι περιστασιακά παρακαλώ να το προτείνεις στη συζήτηση του προτύπου. (έτσι για να εφαρμόζουμε και στον εαυτό μας αυτά που ωραία λέμε στους άλλους, το εφάρμοσα και εγώ)

Υπάρχω (συζήτησησυνεισφορές)

Πολλά πρότυπα δίνουν αυτή τη δυνατότητα και είπα να το δοκιμάσω. Στην αγορά υπάρχει μια συζήτηση υπό εξέλιξη. δεν πήρε κανείς αρνητική θέση, Οι δικοί μου ενδιασμοί δεν ισχύουν, διότι μέσα στη δοκιμή δεν είδα κάποιο μειονέκτημα. Είναι πολύ καλή ιδέα και πιστεύω ότι θα την προτιμήσεις και συ.

FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

το είδα και προτιμώ τις πηγές, πηγές πηγές (με ξέρεις)

Υπάρχω (συζήτησησυνεισφορές)

Σε αυτό το σημείο συμφωνούμε απόλυτα. Είμαι υπέρ των πηγών και θα τις υποστηρίζω πάντα. Το noref δεν αφαιρεί τις πηγές. Οι πηγές είναι εκεί και προσθέτουν εγκυρότητα στα δεδομένα. Γιαυτό πιστεύω ότι και εσυ αν το δοκιμάσεις θα το προτιμήσεις. Πάντως δεν χρειάζεται να το περιεργαζόμαστε και πολύ. Αν κατάλαβα καλά, δεν θα ισχύσει, γιατί κάτι άλλο είναι στα σκαριά που θα το αντικαταστήσει. Είναι και μια συζήτηση στην αγορά, δεν χρειάζεται να τα λέμε εδώ, μπες στην αγορά όπως πάντα και δώσε εκεί το παρόν. Φιλικά και καλή εβδομάδα

Απαντήστε στο "no ref ή κάπως έτσι"