Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

185.217.68.198 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα,

Τι κάνω λάθος και μου σβήνετε τις παραπομπές στις εμβοές?

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Γιατί φτιάχνεις λογαριασμούς για να προσθέτεις ένα διαφημιστικό σύνδεσμο σε αυτό και σε 5-6 άλλα λήμματα. Μετά ζητάς και τα ρέστα.

C messier (συζήτησησυνεισφορές)

Η αφαίρεση γίνεται σύμφωνα με το ΒΠ:SPAM καθώς καλύπτει το πρώτο κριτήριο και πιθανόν το τρίτο (αν και οι δημιουργοί τις ιστοσελίδας είναι άγνωστοι)

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

@C messier, μόνο για το λήμμα εμβοές μιλάμε για πέντε χρήστες με μόνο ενδιαφέρον να προσθέσουν αυτή τη σελίδα. Είναι και τα επιμήκυνση πέους, προστάτης και άλλα παρόμοια με ανάλογο πάτερν: λογαριασμοί μίας χρήσης που προσθέτουν λινκ παραϊατρικά. Και από την ip παραπάνω φαίνεται να ξέρουμε πώς δουλεύουν (proxy?).

C messier (συζήτησησυνεισφορές)

Άραγε έχουμε τοπική μαύρη λίστα συνδέσμων;

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Υπάρχει spam-whitelist και spam-blacklist στις σελίδες συστήματος και κάποιες διάσπαρτες διευθύνσεις στα φίλτρα. Ισως πάλι θα μπορούσαν να μαζευτούν σε ένα φίλτρο.

Grabssowed (συζήτησησυνεισφορές)

Η σελίδα που παραθέτω γιατί είναι σπαμ?

Έχει πληροφορίες για τις εμβοές.

Στον Προστάτης αφαίρεσα ένα λινκ που έγραφε για επιμήκυνση πέους κτλ και έβαλα σελίδα από iatropedia.gr μια πολύ γνωστή σελίδα στην Ελλάδα.. που έκανα το λάθος???

Grabssowed (συζήτησησυνεισφορές)

Το ότι αλλάζω λογαριασμούς είναι λάθος μου, πίστευα ότι έτσι θα τα καταφέρω. Η σελίδα που προσπαθώ να βάλω τόσο καιρό στις εμβοές έχει πολλές πληροφορίες για τις εμβοές και ΚΑΜΙΑ διαφήμιση ΚΑΝΕΝΑ περίεργο λινκ, γιατί να είναι σπαμ?

C messier (συζήτησησυνεισφορές)

Γιατί απλά παρέχει τις ίδιες πληροφορίες που θα παρέχει ένα αντίστοιχο πλήρες λήμμα στη Βικιπαίδεια και τίποτα περισσότερο (πρώτο κριτήριο). Επίσης, οι δημιουργοί του είναι άγνωστοι και σε ένα θέμα με το τόσο εκτενή βιβλιογραφία υπάρχουν χιλιάδες πιο αξιόπιστες πηγές από ένα forum (όπως το χαρακτηρίζει ο λογαριασμός που πρώτη φορά πρόσθεσε τον σύνδεσμο).

Grabssowed (συζήτησησυνεισφορές)

Συμφωνώ ότι μπορεί να παρέχει τις ίδιες πληροφορίες με άρθρο της wikipedia αλλά υστερεί παραπομπών.. και αυτό συμπλήρωνα. αλλά οκ.

Εάν έγραφα κάποιες πληροφορίες στην σελίδα μου, που δεν υπάρχουν στο Εμβοές τότε θα μπορώ να βάλω παραπομπή ή λινκ?

C messier (συζήτησησυνεισφορές)

Το πιθανότερο είναι ότι το link στην σελίδα σας αργά ή γρήγορα θα αντικατασταθεί από επιστημονική βιβλιογραφία (βιβλίο ή δημοσίευση), η οποία θεωρείται πιο αξιόπιστη πηγή. Γενικά, πρέπει να αποφεύγονται σύνδεσμοι προς μια ιστοσελίδα που διατηρεί ο χρήστης που τους προσθέτει. Αν θεωρείται ότι πρέπει να παρατεθεί ο σύνδεσμος, αναφέρετέ το στη σελίδα συζήτησης του λήμματος και αφήστε άλλους χρήστες να τον προσθέσουν αν το θεωρούν χρήσιμο.

Grabssowed (συζήτησησυνεισφορές)

Απλά πιστεύω ότι η σελίδα αξίζει ένα λινκ για πολλούς λόγους. είναι σελίδα που φτιάχτηκε από πάσχοντα και έχει πολλές πληροφορίες. άρα θεωρώ δύσκολο να αντικατασταθεί εάν είναι απλά σαν εξωτερικός σύνδεσμος και όχι σαν παραπομπή.

Προσπάθησα πάρα πολλές να το κάνω και πάντα μου έβγαζε μήνυμα "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή της αναφοράς. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά." ακόμα και τώρα που προσπαθώ, το ίδιο ακριβώς κάνει.