Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:SucreRouge

Σύνοψη από SucreRouge

Μετακινήθηκε. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Φόκαλ.

FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ ΚοκκινοΖάχαρε, τι θα γίνει με αυτόν τον Οδυσσέα; Σαν την Πηνελόπη περιμένουμε να γυρίσει στην Ιθάκη, αλλά η Κίρκη φαίνεται τον κρατά μακρυά μας (ή κάποια τελειομανία τέλος πάντων). Έχεις κάποιο καλό λόγο να μην το μετακινήσουμε σε λήμμα, από πρόχειρο; Κρίμα είναι να μένει εκεί κρυμμένο.

SucreRouge (συζήτησησυνεισφορές)

Ρε συ Φόκαλ, αυτή η τελειομανία κακό πράγμα όταν συνδυάζεται με την οκνηρία! Από ότι είδες δεν είχα απαντήσει γιατί έκανα κάποιες προσπάθειες να το μεταφράσω, αλλά θα πάρει καιρό για να το κάνω όπως πραγματικά θέλω... Αν θέλεις να το σουλουπώσεις κάπως, καθώς το μισό κείμενο αποτελεί προϊόν αυτόματης μετάφρασης, και να το πετάξεις στον κύριο ονοματοχώρο, εννοείται πως το κάνεις ελεύθερα και στο δικό μου πρόχειρο... Και αν είναι και ξεβαρεθώ, το περιποιούμαι περαιτέρω όταν θα είναι πια «ζωντανό».

Με συγχωρείς πάρα πολύ για την αργοπορημένη απάντηση, και πρέπει να σου πω πως όταν, προ 2 μηνών, είδα το μήνυμά σου, γέλασα πολύ! Να 'σαι καλά!

FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ ΟκνηροΤελειομανή, το μετακίνησα σε λήμμα, αφού έκρυψα όσα ήθελαν επιμέλεια. Καλή συνέχεια. Όλο και κάποιος θα εμφανιστεί να το φτιάξει. Μέχρι τότε, ας διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι τους Λωτοφάγους. Καλό είναι και αυτό.