Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, Geraki! Πριν κάποιους μήνες προχώρησες κατόπιν συμφωνίας σε μία επεξεργασία στο πρότυπο ταινιών, η οποία με το που τοποθετείται το πρότυπο, ο τίτλος γίνεται πλάγιος αυτόματα. Σε αυτό εδώ το λήμμα The Human Centipede (First Sequence), μάλλον μας ενοχλεί αυτό, μου βγάζει ένα μήνυμα... μόλις μπεις στο λήμμα, θα καταλάβεις. Δεν προτείνω σε καμία περίπτωση να αλλάξεις την επεξεργασία που είχες κάνει τότε στο πρότυπο, καθότι χρησιμότατη! Απλώς ρωτώ, αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό το λήμμα, ώστε να φύγει το ενοχλητικό μήνυμα. (Τύχαμε στην περίπτωση, που και η παρένθεση είναι μέρος του τίτλου, οπότε πρέπει κι αυτή να αποκτήσει πλάγια γραφή. Ευχαριστώ!

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Ήταν ευκαιρία να μάθω και κάτι που δεν ήξερα. Δες πως διόρθωσα στο The Human Centipede (First Sequence) και στο iCarly. Χρειάστηκε μόνο σε αυτά τα δύο, οπότε δεν την ψάχνω για αλλαγές στα πρότυπα.

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Α, μάλιστα... Ε, ναι δε χρειάζονται αλλαγές στο πρότυπο, για 2, 3 ή ακόμα και 100 τέτοιες περιπτώσεις... Τώρα αν δημιουργεί κάποιο (οποιοδήποτε) πρόβλημα στον κωδικά, αυτό το ξέρεις εσύ και όχι εγώ... Μία χαρά και εύκολη λύση! (φυσικά δεν ξέρω πόσο χρόνο σου πήρε να τη βρεις, χαχα) Ευχαριστώ!

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Μου πήρε 10' :-)

Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Απλώς χρειάζεται να μπαίνει μετά από το infobox.

Απαντήστε στο "Πρότυπο ταινιών"