Συζήτηση χρήστη:Faleas

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Faleas, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, όμως επιφυλάσσομαι. Επιφυλάσσομαι να ανοίξω νέο λήμμα (Θέμα) γιατί το να κάτσεις να γράψεις με τεκμηρίωση και να αφιερώσεις χρόνο, θα έρθει κάποιος/κάποια και θα αρχίσει τις αναιρέσεις ή διαγραφές χωρείς συζήτηση, είδη συνέβη με το λήμμα Καπετάν Ζαχαριάς [1] που προσπάθησα να βελτιώσω. Γράφω στον Dipa1965: "Αφιέρωσα πάνω απο 5 ώρες για να βελτιώσω - συμπληρώσω με τεκμήρια το λήμμα, και εσύ τα διέγραψες (αναίρεσες) χωρίς συζήτηση. Στο λήμμα ποσταρεις σαν πηγή μόνο έναν συγγραφέα τον Πολίτη που είναι επικριτικός ως συκοφαντικώς για τον Ζαχαρία και αυτό το θεωρείς τεκμηρίωση; Ώμος για να είσαι συνεπής με τις αναιρέσεις σου πρέπει να διαγράψεις και την σημαία και το σκίτσο για τον Ζαχαριά (γκραβούρα) αλλά και τους τρις συγγραφείς που έχω ανατρισει σαν πηγές - παραπομπές.Αν δεν το κάνεις εσύ θα το κάνω εγώ και θα επαναφέρω το λήμμα όπως το βρήκα στης 12 Ιανουαρίου 2021‎ (δες ιστορικό)--Faleas (συζήτηση) 09:14, 5 Απριλίου 2021 (UTC)".

Δεν είμαι ούτε δογματικός ούτε αντίθετος να γίνονται αναιρέσεις βελτιώσεις στα λύματα,όμως αυτό να γίνετε με δημοκρατικό διάλογο και όχι με επιβολή. Πάντως το αγγλικό λήμμα στην βικι Zacharias Barbitsiotis [2] είναι καλύτερο.

υγ. Το ίδιο θα γίνει και με το άλλο λήμμα που βελτίωσα, αυτό Μητροπέτροβας [3] θα αρχίσουν οι αναιρέσεις; οχι προς βελτίωση,αλλά χειροτέρευση του λήμματος.--Faleas (συζήτηση) 10:03, 5 Απριλίου 2021 (UTC)[απάντηση]