Συζήτηση χρήστη:Dimitris1975

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Γεια σου Dimitris1975, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια![επεξεργασία κώδικα]

   Τα Πέντε Θεμέλια
   Συχνές Ερωτήσεις
   Βοήθεια
   Εγκυκλοπαιδικότητα
   Πολιτική
   Αμμοδοχείο
   Εικόνες & Πολυμέσα

Χαιρόμαστε να σε έχουμε στην παρέα μας και ελπίζουμε να βρεις ευχάριστο το χρόνο που περνάς εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι εξαιρετικά εύκολη και τα κύρια προσόντα που πρέπει να διαθέτει κανείς για να γράψει είναι η αγάπη για τη γνώση, το πνεύμα συνεργασίας και το μεράκι. Εξέφρασε τη διάθεσή σου για τη διάδοση της γνώσης με θάρρος και κέφι. Ακολουθούν λίγες χρήσιμες συμβουλές.

Ξεκινώντας τις συνεισφορές:[επεξεργασία κώδικα]

  • Κάθε λήμμα περιλαμβάνει στην κορυφή το σύνδεσμο «Επεξεργασία». Προτού αρχίσεις να δημιουργείς και να επεξεργάζεσαι άρθρα, επισκέψου αρκετές σελίδες, κάνε κλικ στο «Επεξεργασία» και πάρε πολύτιμες ιδέες για το πώς γίνεται τι. Πολύ χρήσιμοι θα φανούν οι οδηγοί για Νέους Χρήστες και Επεξεργασίας Άρθρων.
  • Μπορείς να πειραματιστείς άφοβα στο Αμμοδοχείο χωρίς καμία απολύτως επίπτωση. Ακόμη όμως κι αν κάνεις κάτι λανθασμένα στις «επίσημες σελίδες», υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις.
  • Αναζήτησε στην Βοήθεια την απάντηση σε ό,τι απορία έχεις, καθώς και στην Κατηγορία:Βικιπαίδεια. Αν δεν σε καλύψει αυτό μην διστάσεις να απευθυνθείς στην Αγορά της κοινότητας, ή και σε κάποιον άλλον χρήστη προσωπικά, αφήνοντας μήνυμα στην προσωπική σελίδα συζήτησής του.
  • Για ενστάσεις, απορίες και προτάσεις αναφορικά με το περιεχόμενο κάποιας σελίδας μπορείς να αφήσεις μήνυμα στη «Συζήτησή» του, κάνοντας κλικ στο σχετικό σύνδεσμο ψηλά στη σελίδα. Μπορείς να υπογράφεις τις παρατηρήσεις σου χρησιμοποιώντας τρεις περισπωμένες, έτσι: ~~~. Αν βάλεις τέσσερις θα προστεθεί και η ημερομηνία και ώρα. Πάντα να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης, ποτέ μην υπογράφεις στα άρθρα, η συνεισφορά σου σε κάθε άρθρο θα φαίνεται στο ιστορικό του.
  • Όταν νιώσεις ετοιμότητα για να δημιουργήσεις ένα λήμμα από το μηδέν, ακολούθησε τις οδηγίες του σχετικού οδηγού. Μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από τα Προτεινόμενα Θέματα. Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι από εκεί, είσαι ελέυθερος να ασχοληθείς με το θέμα που επιθυμείς.
  • Ρόλος των διαχειριστών της βικιπαίδειας είναι η επόπτευση της εύρυθμης λειτουργίας του εγχειρήματος, η διαφύλαξη της πολιτικής και η προστασία από βανδαλισμούς. Η σελίδα τους θα είναι το μέρος που θα καταφεύγεις σε περιπτώσεις όπου η βοήθεια της Αγοράς υπήρξε ανεπαρκής, ή για πολύ τεχνικά ζητήματα. Οι διαχειριστές, βάσει των καθηκόντων τους καλούνται να λάβουν πολλές δύσκολες αποφάσεις τη μέρα, π.χ. φραγή βάνδαλων χρηστών, διαγραφή σελίδων που δεν καλύπτουν τα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας. Παρακαλείσαι να μην τους επιτίθεσαι χωρίς να έχεις πρώτα βεβαιωθεί πως έδρασαν δείχνοντας ανυπακοή στην Πολιτική του εγχειρήματος.

Τρεις σημαντικοί κανόνες:[επεξεργασία κώδικα]

(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Καθολικός Λογαριασμός
Single User Login

Ακολουθούν τρεις πολύ σημαντικοί κανόνες στους οποίους δίνεται ιδιαίτερη προσοχή:

  • Κάθε νέο λήμμα ή επεξεργασία πρέπει να τεκμηριώνεται αναφέροντας τις Πηγές των πληροφοριών που προστέθηκαν. Αυτό συμβάλλει στην αξιοπιστία του εγχειρήματος και διευκολύνει την περαιτέρω έρευνα των αναγνωστών.
  • Διαγράφονται άμεσα λήμματα που αποτελούν πιστή αντιγραφή ή ελαφρά παράφραση περιεχομένου άλλων ιστοσελίδων, βιβλίων και άλλων εντύπων. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που ο ίδιος ο κάτοχος της ιστοσελίδας-πηγής διαθέσει το περιεχόμενό της προς κοινή χρήση ή ενημερώσει τους διαχειριστές με e-mail. Ωστόσο επιτρέπεται ελεύθερα η μετάφραση κειμένων από ξενόγλωσσα άρθρα της Βικιπαίδειας (με σχετική αναφορά της πηγής στο τέλος).
  • Τα καινούρια άρθρα πρέπει να καλύπτουν κάποια ελάχιστα κριτήρια Εγκυκλοπαιδικότητας. Αυτά είναι προϊόν συζήτησης της ελληνόφωνης βικιπαίδειας, επιδέχονται αμφισβήτηση με ώριμη συζήτηση στη σελίδα τους ή στην Αγορά και δεν συνάδουν πάντα με εκείνα της αγγλόφωνης ή άλλης βικιπαίδειας. Την εγκυκλοπαιδικότητα των άρθρων ενισχύει η παράθεση έγκριτων πηγών. Άρθρα που κρίνονται μη-εγκυκλοπαιδικά τίθονται σε ψηφοφορία για Διαγραφή.

Μετά από αυτή τη σύντομη εισαγωγή σου εύχομαι καλές συνεισφορές! Φιλικά, Atlantia 20:12, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Από τι να προστατευτείς δηλαδή. Όλες τις αναφορές σου τις μεταφέρω στη θέση που πρέπει να είναι. Πλάκα μου κάνεις; Πάτα εκείνο το εμφάνιση και θα τις δεις και τις δύο προηγούμενες--The Elder 02:25, 24 Ιανουαρίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Κατ αρχήν φίλε Δημήτρη, το να κουβεντιάζεις με τον Βανακάρη επί της ουσίας και να τσατίζεσαι δεν έχει αξία. <edit>. <edit>. <edit>, ο οποίος κορυφώθηκε σε επίπεδο ευρωπαϊκής φιλοσοφίας πριν από δύο τρεις αιώνες και η λογική του έχει πλέον σε όλο τον ανεπτυγμένο κόσμο πάψει να είναι κεντρικό θέμα (βέβαια στην Ελλάδα της μεταπρατικότητας, το μόνο δημιουργικό αποκούμπι είναι αυτή η στείρα υιοθεσία, η οποία είναι ένα ασύνειδο παιχνιδάκι που σε ρίχνουν όσοι συνειδητά έχουν καταφέρει να προβατοποιήσουν ολόκληρη χώρα). <edit>. Το άλλο μάλιστα που θέτεις, τη διαρκή προσπάθεια κάποιων στα πλαίσια του δήθεν ορθολογισμού, να εξοβελίσουν οτιδήποτε το "μεταφυσικό", είναι άλλο μυστήριο. Φυσικά ανήκει στην εγκυκλοπαιδική πρακτική της μεσαιωνικής ή διαφωτιστικής λογοκρατίας. Έχουν περάσει βέβαια πολλά χρόνια από τότε, οι υπόλοιποι το αποτινάσσουν από πάνω τους, στην Ελλάδα προφανώς τηρούμε τις παραδόσεις...και καλά κάνουμε.

Βέβαια καταλαβαίνω ότι η βικιπαίδεια έχει να καταδείξει σημαντικότερες προσωπικότητες, από μερικούς ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα για μεγάλη μερίδα ανθρώπων, γι αυτό και δε έχω λόγο να διαμαρτύρομαι αφού το "εγκυκλοπαιδικό" της έργο συνεχίζεται απρόσκοπτα, δυσχαιρούμενο μόνο από μερικούς γεροντάδες.

Καλή συνέχεια και μην παίρνεις τα πράγματα προσωπικά και σοβαρά. Ένα Γέροντας πάνω, ένα γέροντας κάτω στην βικιπαίδεια δε λέει τίποτα.--Θεόδωρος 23:41, 25 Ιανουαρίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Ευχαριστώ για τα σχόλια και τονίζω ότι οι αντιρρήσεις μου δεν είναι θέμα "τσαντίλας" ή οποιασδήποτε άλλης εμπάθειας. Αντιθέτως, είμαι κι εγώ υπέρ του ορθολογισμού και της λογικής. Η βασική μου ένσταση βρίσκεται στο ότι η σελίδα δεν πρέπει να διαγραφεί, αλλά να τροποποιηθεί όπου υπερβαίνει τα όρια. Τίποτα άλλο. -- Δημήτρης 10:21, 26 Ιανουαρίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Και επειδή είσαι πράγματι υπότροπος στις προσωπικές προσβολές, χωρίς καν ιδεολογικό πρόσχημα 1 εβδομάδα. --The Elder 00:52, 26 Ιανουαρίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Αγαπητέ Elder, το ότι προσβάλλεσαι επειδή κάποιος διαμαρτύρεται ότι τον προσβάλλουν σχόλια που έχεις πρώτος κάνει, είναι μια καινοτόμος προσέγγιση της πραγματικότητας, την οποία δε συμμερίζομαι. Ξαναδιάβασε λίγο τι σου έχω γράψει, όπως και την απάντησή μου σε άλλο σχόλιό σου παρακάτω και θα καταλάβεις ότι, όχι μόνο δεν είχα (ή έχω) πρόθεση να σε προσβάλλω, αλλά αντίθετα εσύ έγινες προσβλητικός με τα σχόλιά σου για το λογαριασμό μου ως χρήστης. -- Δημήτρης 10:27, 26 Ιανουαρίου 2010 (UTC)[απάντηση]
Από πότε η αλήθεια είναι προσβολή. Το ιστορικό της προσφοράς σου εκεί είναι να το δει οποιοσδήποτε. Δεν είσαι λοιπόν αδαής. Οπότε μένει το δούλεμα που μας ρίχνεις ομαδικά. ΟΚ η όποια αλλαγή σελίδας από εδώ και πέρα θα θεωρείται βανδαλισμός --The Elder 10:47, 26 Ιανουαρίου 2010 (UTC)[απάντηση]
Βλέπω ότι η καλή διάθεση που επιδεικνύω στις απαντήσεις μου δεν έχει ανταπόκριση. Δεν πειράζει, είσαι ελεύθερος να νομίζεις ό,τι θέλεις. Θα μου επιτρέψεις, βέβαια, τους χαρακτηρισμούς ("δούλεμα" κτλ.) που μου επιρρίπτεις να τους απορρίψω ως "αχρεωστήτως καταβληθέντες" και να μείνω με την απορία πού ακριβώς ισχυρίστηκα ή προσποιήθηκα ότι είμαι "αδαής" όπως επίμονα επαναλαμβάνεις. Σχετικά με τα περί "βανδαλισμού", καλό θα ήταν να ξαναδείς ποιος είναι ο ορισμός της Βικιπαίδειας περί βανδαλισμού στη συγγραφή άρθρων και να το ξανασκεφτείς. Όσο για τα σχόλιά μου που έχεις αυθαίρετα αφαιρέσει από τη σελίδα της συζήτησης για τη σελίδα του Γέροντα Πορφυρίου, εννοείται ότι θα τα ξανατοποθετήσω και μπορείς να με παραπέμψεις, αν θέλεις. -- Δημήτρης 12:59, 26 Ιανουαρίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Συζήτηση περί διαγραφής[επεξεργασία κώδικα]

Θα το επαναλάβω για τελευταία φορά μήπως και πραγματικά δεν το έχεις καταλάβει. Τα σχόλιά σου πήγαν στη σωστή θέση, δηλαδή μέσα στη συζήτηση, οπότε δεν φαίνονται στο κλείσιμο. Στο διόρθωσαν πολλοί αυτό εγώ είμαι ο τελευταίος.

Το σχόλιο που απαντούσε στη δική σου παρατήρηση περί του λογαριασμού μου ως χρήστη στη Βικιπαίδεια ανήκει εκεί που το έβαλα εγώ που το έγραψα. Η διαφορά με αυτό που κάνεις εσύ είναι ότι φαίνεται σε όποιον προσπελαύνει τη σελίδα. Αν θες να μη φαίνεται, να βγάλεις (όπως σε έχω ήδη παρακαλέσει) την αναφορά στο user name μου, η οποία (σύμφωνα με τα επιχειρήματα που εσύ επικαλείσαι περί της διαγραφής της σελίδας) δεν σχετίζεται με τη διαγραφή. Αν μετακινήσεις το σχόλιο που με αναφέρει ονομαστικά στο "εσωτερικό" της συζήτησης, τότε ευχαρίστως θα μεταφέρω κι εγώ το δικό μου σχόλιο εκεί.

Οποιοδήποτε ανακάτεμα της σελίδας με σκοπό να φανεί το ήδη υπάρχον σχόλιο οδηγεί στην εντύπωση -κατά την άποψή μου στην πραγματικότητα- ότι ο μοναδικός και ένας σκοπός σου ήταν το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο γνώριζες εκ των προτέρων, πιθανώς εσύ το έφτιαξες, όπως φαίνεται να γνωρίζεις τους κανονισμούς της ΒΠ πολύ καλά, οπότε μην το παίζεις σε παρακαλώ αδαής.

Σεβαστή η άποψή σου, αλλά, εκτός του ότι δεν ανακατεύω εγώ τη σελίδα αλλά εσύ, με το να μεταφέρεις το σχόλιό μου σε άλλο σημείο, θα μου επιτρέψεις επίσης να επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι η αλήθεια είναι πως άνοιξα το λογαριασμό επειδή ήθελα να λάβω μέρος στη συζήτηση όχι ως ανώνυμη IP, αλλά ως συγκεκριμένος χρήστης. Προς ενημέρωσή σου, χρησιμοποιώ κατά κόρον τη Wikipedia, αλλά δε δημιουργώ σελίδες, ούτε συμμετέχω σε συζητήσεις γιατί δεν έχω το χρόνο (ειδικά μάλιστα όταν ο οποιοσδήποτε μπορεί να διαγράψει ό,τι θέλει από αυτά που γράφει κανείς). Απλώς, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, τον Γέροντα Πορφύριο, τυχαίνει να έχω προσωπική άποψη και έτσι θέλησα να τη συνεισφέρω, βλέποντας μάλιστα τον τρόπο που ορισμένοι χειρίστηκαν το θέμα. Αυτό είναι όλο!
Μήπως, όμως, έχουν καμιά σημασία τα δικά μου κίνητρα στο κατά πόσον είναι ή όχι δόκιμη η ύπαρξη μιας σελίδας για το Γέροντα Πορφύριο; Μήπως γινόταν κάποια ψηφοφορία και προσπάθησα να την επηρεάσω; Μήπως εμφανίστηκα ανώνυμα από ?10-20 διαφορετικές IP και έγραφα ό,τι μου κατέβαινε; Μήπως το ύφος γραφής μου δεν ήταν κόσμιο; Μήπως έγραφα άσχετα πράγματα; Και εν τέλει, μήπως υπάρχει κάποιος κανόνας της Wikipedia που λέει ότι οι διαχειριστές είναι ντετέκτιβ που αποκαλύπτουν τις "αληθινές" προθέσεις των χρηστών; Ή μήπως λέει πουθενά κανένας άλλος κανόνας ότι θα ρωτήσω διαχειριστή πριν ανοίξω όποιον λογαριασμό θέλω; Ας περιοριστούμε, λοιπόν, στην ουσία της συζήτησης, η οποία είναι το αν πρέπει να υπάρχει σελίδα για το Γέροντα Πορφύριο, και ας αφήσουμε τις θεωρίες συνομωσίας.

Καλώς ή κακώς βάσει των κανόνων της ΒΠ δεν μπορείς να αποδείξεις την σημαντικότητα του εν λόγω μοναχού.

Θα μπορούσε (με πολλή προσπάθεια) να συμφωνήσει κάποιος μαζί σου, εάν είχες αποδυθεί σε εκστρατεία εφαρμογής των κανόνων (ή, μάλλον, της ερμηνείας των κανόνων) που επικαλείσαι για όλες τις σελίδες προσώπων που έχει η Wikipedia (όπως εκ των υστέρων της δημιουργίας της έκανες για τη σελίδα του Γέροντα Πορφυρίου). Είναι δικαίωμά σου να αποδέχεσαι (και να μην προτείνεις διαγραφή σελίδας για) "προσωπικότητες" όπως αυτή που αναφέρει ο χρήστης "Θεόδωρος" λίγο πιο πάνω. Από εκεί και πέρα, όμως, αν θες να είσαι αντικειμενικός, θα πρέπει να απαντήσεις στο πολύ απλό ερώτημα: Από πού προκύπτει ότι ο Γέρων Πορφύριος δεν είναι σημαντικός, τη στιγμή που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μορφές της σύγχρονης Ορθοδοξίας;

Όταν θα γραφούν ανεξάρτητα άρθρα -δευτερογενείς πηγές- που να δείχνουν ότι πράγματι ο εν λόγω μοναχός είναι σημαντικός, καμία αντίρρηση ότι θα πρέπει να έχει τη θέση τρου. Προς το παρόν το μου είπαν δυο γνωστοί και η κουμπάρα μου πόσο αξιόλογη προσωπικότητα ήταν ο συγκεκριμένος δεν έχει θέση στη ΒΠ. Έχει θέση αλλού, όπου δηλαδή οι δευτερογενείς πηγές δεν έχουν σημασία και μπορεί να χώνει κανείς ότι του κατέβει στο κεφάλι ανεξέλεγκτα. Εδώ η τεκμηρίωση είναι ένας από τους στύλους της ΒΠ και αυτό δεν μπορεί να το αγνοήσει κανείς--The Elder 01:03, 26 Ιανουαρίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Πολύ σωστά το λες, και γι' αυτό το συγκεκριμένο σχόλιο το έκανα, όπως έγραψα, παρεμπιπτόντως. Τα επιχειρήματα περί σημαντικότητας του Γέροντα Πορφυρίου τα έχω εκθέσει πολλάκις (και ανωτέρω, και στη συζήτηση) και φυσικά δεν έχουν σχέση με τις προσωπικές μου εμπειρίες.
Αυτά και ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι η διαφορά απόψεων εκ μέρους μου δε συνιστά προσβολή (τουλάχιστον όχι εκ προθέσεως). :-) -- Δημήτρης 10:58, 26 Ιανουαρίου 2010 (UTC)[απάντηση]


Η ιστορία, η ουσία δηλαδή, είναι ότι γνωρίζεις πολύ καλά τι κάνεις, ενώ παρουσιάζεσαι ως νέος και αδαής. Αυτό λέγεται δούλεμα προς την κοινότητα.

Αγαπητέ Elder, ειλικρινά σκιαμαχείς! Δεν καταλαβαίνω πού στο καλό είδες ότι ισχυρίστηκα (ή υπεννόησα, έστω) ότι "δεν ξέρω τι κάνω". Εκτός του αυτονόητου (ότι δηλαδή όλοι ξέρουμε τι κάνουμε), το μόνο που είπα είναι ότι ο λογαριασμός που άνοιξα για να συμμετάσχω στη συζήτηση, έγινε ακριβώς γι' αυτό. Το να μην το πιστεύεις είναι δικαίωμά σου, αλλά αυτό δε με καθιστά ύποπτο ή ένοχο!

Βέβαια ως από μηχανής θεός, ο διαχειριστής Geraki διασώζει χάριν σας τα προσχήματα, διατηρώντας στη ΒΠ έναν μη αποδείξιμα σημαντικό μοναχό, βασισμένος και αυτός στη λογική της κουμπάρας.

Πολύ καλώς έπραξε ο Geraki και πολύ κακώς εσύ δε θες να αποδεχθείς το αυτονόητο: ο Γέροντας Πορφύριος ΕΙΝΑΙ σημαντικός για τη σύγχρονη Ορθόδοξη Εκκλησία, και μάλιστα μια από τις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ προσωπικότητές της. Το ότι ενδεχομένως δεν είναι σημαντικός προσωπικά για εσένα ή για κάποιους άλλους, δεν έχει καμμία σχέση με την εγκυρότητα του άρθρου.

Σας κάλεσα να φέρετε τις ανάλογες αποδείξεις στο άρθρο και δεν το πράξατε, άρα αυτό που ζητούσατε προσχηματικά ήταν το κουβέντα να γίνεται. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε το άρθρο δεν έχει καμία παραπομπή σε δευτερογενείς πηγές που να δικαιώνει την παραμονή του.

Η αλήθεια είναι ότι παρατέθηκαν ΠΛΗΘΟΣ αποδείξεων για τη σημαντικότητα του Γέροντα Πορφυρίου για την Ορθόδοξη Εκκλησία (ηγεσία, κληρικούς και λαϊκούς), η οποία αναμένεται να τον αγιοποιήσει. Μπορείς να τα διαβάσεις όλα αυτά στα βιβλία που αναφέρονται στη σελίδα. Επίσης στη συζήτηση που έγινε έχω παραπέμψει σε δημοσιεύματα blogs, άρθρα εφημερίδων, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και απόψεις εκπροσώπων της Εκκλησίας. Δηλαδή, για να καταλάβω, τι ισχυρίζεσαι ακριβώς; Ότι ο Γέροντας Πορφύριος δεν είναι σημαντικός για την Ορθόδοξη Εκκλησία;
Επαναλαμβάνω το πολύ απλό επιχείρημα:
(α) Για τις σημαντικές προσωπικότητες κάθε τμήματος της κοινωνίας (από το χώρο του θεάματος μέχρι το χώρο της επιστήμης) είναι χρήσιμο για τους χρήστες της Βικιπαίδειας να υπάρχει σχετικό λήμμα (και υπάρχει σε πάρα πολλές περιπτώσεις).
(β) Η Ορθόδοξη Εκκλησία αποτελεί ή/και απασχολεί μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.
(γ) Ο Γέροντας Πορφύριος είναι μια πολύ σημαντική προσωπικότητα για την Ορθόδοξη Εκκλησία.
(δ) ΕΠΟΜΕΝΩΣ, είναι χρήσιμο να υπάρχει λήμμα για το Γέροντα Πορφύριο.
Δεν έχει καμία σημασία τι αρέσει σε εμένα ή σε εσένα, τι πιστεύουμε ή τι θα θέλαμε. Αλλιώς, να μπω κι εγώ και να διαγράψω συλλήβδην τις εκατοντάδες σελίδες για τηλεπαρουσιαστές, τραγουδιστές ή όποιον άλλον μπορεί να μη μου αρέσει.
Αν έχεις την καλωσύνη να μου υποδείξεις ποιες δευτερογενείς πηγές χρησιμοποιούν τα άρθρα που αναφέρονται π.χ. στο X-Factor και τους συμμετέχοντες εκεί, ίσως διευκολυνθώ στο να αναζητήσω αντίστοιχες και για το Γέροντα Πορφύριο.

Και μιλώ στον πληθυντικό γιατί ξέρω πολύ καλά ότι δεν είσαι μόνος σε αυτή την εκστρατεία.

!!! (Άφωνος!)

Ο δε διαχειριστής Geraki, εφάρμοσε αυτό ακριβώς για το οποίο διαρρηγνύει τα ιμάτιά του σε άλλες ανώδυνες περιπτώσεις, ότι δεν είναι δυνατόν να αποφασίζουμε δηλαδή βάσει της ύπαρξης άλλων ανάλογων άρθρων. Μακροπρόθεσμα το άρθρο θα μείνει αναπόδεικτο, γιατί δεν μπορείτε τίποτα να αποδείξετε από δευτερογενείς πηγές. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν τέτοιες δευτερογενείς πηγές, και θα πάρει καιρό να τις επινοήσετε. Αυτά από μένα προς όλους τους συμμετέχοντες στην παρούσα φαρσοκωμωδία --The Elder 11:53, 26 Ιανουαρίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Δεν γνωρίζω, ούτε καν έχω επικοινωνήσει ποτέ με τον διαχειριστή Geraki, αλλά χαίρομαι που βρέθηκε κάποιος να καταλάβει την απλή λογική, υπέρ της οποίας επιχειρηματολογώ και εγώ. Επιπλέον, για πολλοστή φορά και με άλλη μια διατύπωση, έτσι για την ιστορία (γιατί να σε πείσω δεν υπάρχει περίπτωση), τονίζω ότι: Δεν έχω επαφή με ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον που συμμετείχε στη συζήτηση, ούτε με έβαλε ΚΑΝΕΙΣ, ούτε συνεννοήθηκα με ΚΑΝΕΝΑΝ, ούτε ο,τιδήποτε άλλο από αυτά που μπορεί να υπονοείς έκανα. Λυπάμαι που ρίχνεις τη συζήτηση στο επίπεδο της θεωρίας συνομωσίας. Όσο για τα περί "επινοήσεων", τι να σου πω, δεν έχει νόημα καν να τα σχολιάσω. -- Δημήτρης 21:32, 26 Ιανουαρίου 2010 (UTC)[απάντηση]