Συζήτηση:Εκτελεστικό

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Στην αναφορά: <ref name="Mamoukas">[http://books.google.gr/books?id=1E0IAAAAQAAJ&printsec=frontcover&source=gbs_v2_summary_r&cad=0#v=onepage&q=&f=false «Τα κατά την αναγέννησιν της Ελλάδος» «Ήτοι, συλλογή των περί την αναγεννώμενην Ελλάδα συνταχθέντων πολιτευμάτων, νόμων και άλλων επισήμων πράξεων από του 1821 μέχρι του 1832»], Ανδρέου Ζ. Μαμούκα, Τόμος Α', Πειραιάς, Τυπογραφία Ηλίου Χριστοφίδου, Η αγαθή τύχη, 1839, τόμος Δ, σελ. 37</ref> στις:

  • 29 Σεπτ. 1825, υπογράφει ο Γκίκας Μπότασης ως Αντιπρόεδρος του Εκτελεστικού και ο Α. Μαυροκορδάτος ως γενικός γραμματέας.

Αυτό δε συμφωνεί με το άρθρο που αναφέρει τον Παναγιώτη Μπόταση ως Αντιπρόεδρο. Ο δε Μαυροκορδάτος δεν αναφέρεται στο άρθρο να συμμετέχει σε αυτό το εκτελεστικό.

Επιπλέον στην επόμενη σελίδα, στις:

  • 12 Ιαν. 1826, υπογράφει ο Γεώργιος Κουντουριώτης ως πρόεδρος του Εκτελεστικού και ο Α. Μαυροκορδάτος ως γενικός γραμματέας.

Με το άρθρο συμφωνεί στον πρόεδρο. Δεν αναφέρεται ο Α. Μαυροκορδάτος.

Με βάση τα παραπάνω θα προσθέσω τον Α. Μαυροκορδάτο ως γενικό γραμματέα και θα αλλάξω το όνομα του Μπόταση σε Γκίκας.--Focal Point 20:06, 20 Μαρτίου 2010 (UTC)[απάντηση]

Πολυζωΐδης: Το αφαίρεσα λόγω αμφιβολιών καθώς και (σημαντικότερο) έλλειψη διασταύρωσης των στοιχείων. --Focal Point 21:29, 16 Απριλίου 2010 (UTC)[απάντηση]