Συζήτηση:Γιώργος Μπαντής

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Βιογραφία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιογραφία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
- Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει δημιουργηθεί ώστε να αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Κυπριακό ποδόσφαιρο.



Χρήστης:Pavlos1988 Πέρα από ότι συμφωνώ για την έλλειψη εγκυκλοπαιδικότητας - το λήμμα έχει ήδη διαγραφεί δυο φορές και έχει δημιουργηθεί και τις δυο φορές παράτυπα. Θα βάλω τη σχετική σήμανση- της άμεσης διαγραφής και θα δούμε. Επίσης να σημειώσω ότι δεν πληροί το ειδικό κριτήριο εγκυκλοπαιδικότητας. Δώρα Σ. Ζ 00:33, 10 Μαρτίου 2022 (UTC)[απάντηση]

Το «ιδιαίτερο» της υπόθεσης είναι πως πρέπει να είχα συνεισφέρει και στην παλαιότερη από τις δύο προηγούμενες «εκδοχές» του λήμματος. Τα αθλητικά κριτήρια δεν τα καλύπτει σίγουρα, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τις αναφορές προς το πρόσωπό του, δεν νομίζω πως αυτές είναι περισσότερες ή πιο σημαντικές από εκείνες π.χ. του τέως πρίγκιπα Νικόλαου του οποίου το λήμμα εν τέλει διεγράφη. Από την άλλη, είναι εκλεγμένος πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των αμειβομένων ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) και από ότι έχω καταλάβει είναι χρόνια ενεργός σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Κανείς δεν αποκλείει πως τα επόμενα χρόνια μπορεί να αφήσει έργο που να μνημονεύεται ως συνδικαλιστής ή να ασχοληθεί ενεργά με την κύρια πολιτική σκηνή, ωστόσο όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις...είναι ακόμα νωρίς. Pavlos1988 (συζήτηση) 21:16, 10 Μαρτίου 2022 (UTC)[απάντηση]