Πύλη:Κύρια/Αύριο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Αυριανό επιλεγμένο λήμμα

Το Frozen: Original Motion Picture Soundtrack αποτελεί το soundtrack άλμπουμ της ταινίας Ψυχρά κι Ανάποδα της Disney που κυκλοφόρησε το 2013 και συμπεριλαμβάνει τα τραγούδια της ταινίας σε μουσική του Ρόμπερτ Λόπεζ και στίχους της Κρίστεν Άντερσον-Λόπεζ, καθώς επίσης και 22 ορχηστρικά κομμάτια σε σύνθεση του Κρίστοφ Μπεκ. Στο soundtrack συμπεριλαμβάνεται και το κριτικά αναγνωρισμένο τραγούδι «Let It Go» — σε ερμηνεία της Ιντίνα Μένζελ, όπως αυτό παρουσιάζεται στην ταινία, αλλά και σε μία διαφορετική εκδοχή σε ερμηνεία της Ντέμι Λοβάτο — το οποίο έλαβε το βραβείο Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού, το βραβείο Grammy στην κατηγορία του «Καλύτερου τραγουδιού γραμμένο για οπτικό μέσο» και το βραβείο Critics' Choice στην κατηγορία του «Καλύτερου Τραγουδιού», ενώ ήταν επίσης υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία του «Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού». (Διαβάστε το υπόλοιπο λήμμα...)

Σαν σήμερα/αύριο 1 Μαΐου (επεξεργασία)


Τρέχοντα γεγονότα

Συνεχίζονται:

Παρουσίαση

Η Βικιπαίδεια ή Wikipedia είναι ένα συλλογικό εγκυκλοπαιδικό εγχείρημα που έχει συσταθεί στο Διαδίκτυο, παγκόσμιο, πολύγλωσσο, που λειτουργεί με την αρχή του wiki. Η Βικιπαίδεια έχει ως στόχο να παρέχει ελεύθερα επαναχρησιμοποιήσιμο περιεχόμενο, με αντικειμενικά και επαληθεύσιμα στοιχεία, που ο καθένας μπορεί να τροποποιήσει και να βελτιώσει.

Το έργο ορίζεται από τις ιδρυτικές αρχές. Το περιεχόμενό του είναι υπό την άδεια Creative Commons BY-SA και μπορεί να αντιγραφεί και να επαναχρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο της ίδιας άδειας –ακόμα και για εμπορικούς σκοπούς– με την επιφύλαξη της συμμόρφωσης με τους όρους της άδειας.

Σήμερα, η Ελληνική Βικιπαίδεια περιλαμβάνει:
234.844
λήμματα
950
ενεργούς εγγεγραμμένους συνεισφέροντες

Συμμετοχή

Ο καθένας μπορεί διαδικτυακά να δημοσιεύσει άμεσα περιεχόμενο, αρκεί να ακολουθήσει τους βασικούς κανόνες που καθορίζονται από την κοινότητα, π.χ. την επαληθευσιμότητα του περιεχομένου ή την αποδοχή των λημμάτων.

Πολλές σελίδες βοήθειας είναι διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένων του πως να ξεκινήσετε ένα λήμμα, να επεξεργαστείτε ένα λήμμα ή να τοποθετήσετε μια εικόνα. Μη διστάσετε να θέσετε οποιοδήποτε ερώτημα.

Γνωρίζετε ότι...