Μάρσα Μέι

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μάρσα Μέι
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Marsha May (Αγγλικά)
Γέννηση23  Ιανουαρίου 1995[1][2]
Μαϊάμι
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταηθοποιός πορνογραφικών ταινιών
Περίοδος ακμής2012
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Η Μάρσα Μέι, γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1995 και είναι Αμερικανίδα ηθοποιός ερωτικών ταινιών. Σήμερα, είναι μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του είδους έχοντας γυρίσει πάνω από εκατό ταινίες σε όλη διάρκεια της καριέρα της.

Παιδικά χρόνια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Μάρσα Μέι, γεννήθηκε ως Μπιάνκα Μπάιντλος στις 23 Ιανουαρίου του 1995 στο Μαϊάμι της Φλόριντας. Έχει ιταλική, κουβανική και βρετανική καταγωγή. Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στο Μαϊάμι μαζί με την οικογένειά της όπου την αγαπά πολύ και συνεχίζει να τη στηρίζει μέχρι και σήμερα για την απόφαση της να ασχοληθεί με το πορνό. Η Μάρσα έκανε πρώτη της φορά έρωτα, όταν φοιτούσε στην τελευταία τάξη του λυκείου, με έναν άντρα που ήταν γείτονάς της και με τον οποίο είχε σχέση ενάμιση χρόνο. Ωστόσο, από την ηλικία των δεκαέξι μέχρι την ηλικία των δεκαοκτώ, είχε σχέση με πολλά αγόρια καθώς και με κορίτσια από το σχολείο της, τα οποία ήταν ομοφυλόφιλα και της ζητούσαν να κάνουν μαζί της πρώτη φορά σχέση και έρωτα. Επίσης, στο λύκειο είχε δημιουργήσει ένα ιστολόγιο όπου ανέβαζε βίντεο μέσα από τα οποία έδινε συμβουλές για τη σωστή εκτέλεση στοματικού σεξ. Τα βίντεο αυτά έγιναν τόσο δημοφιλή στην περιοχή της, όπου μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγιναν βάιραλ.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η καριέρα της στη βιομηχανία πορνό ξεκίνησε από τα δεκαοκτώ της, όταν κατά την διάρκεια της φοίτησής της στο λύκειο είχε δημιουργήσει ένα δικό της ιστολόγιο αφιερωμένο στον φετιχισμό ποδιών και το στοματικό σεξ. Η Μάρσα Μέι μέσω αυτού του ιστολογίου απόκτησε μεγάλη φήμη, οπότε πολλοί άντρες της περιοχής της την πλήρωναν για να κάνουν έρωτα μαζί της. Αυτός είναι και ο λόγος που άρχισε τη δική της καριέρα στην βιομηχανία πορνό. Το 2014, σε ηλικία δεκαεννέα ετών ξεκίνησε να συμμετέχει σε ταινίες hardcore. Από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα, έχει εμφανιστεί σε βίντεο πολλών εταιριών του είδους όπως Brazzers, BangBros, Team Skeet, Jules Jordan και Evil Angel.

Προσωπική ζωή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Μάρσα Μέι αγαπά τον γυμνισμό και συχνά εμφανίζεται σε πάρτι χωρίς ρούχα, ολόγυμνη. Στον ελεύθερο χρόνο της, απολαμβάνει να πηγαίνει για ψώνια με τις φίλες και να κάνει λάιβ βίντεο σε webcam ιστοσελίδες πορνό. Αγαπά τα τατουάζ, γι' αυτό έχει διάσπαρτα σε όλο το σώμα της. Η Μάρσα Μέι έχει δηλώσει ότι ανά διαστήματα είχε σχέσεις και με άνδρες και με γυναίκες. Επίσης, σε συνέντευξή της παλιότερα, έχει δηλώσει ότι έχει ως είδωλο και άτομο που θαυμάζει, την επίσης ηθοποιό ταινιών πορνό Σάσα Γκρέι.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Πολυμέσα σχετικά με το θέμα Marsha May στο Wikimedia Commons