Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη/Structured Discussions Archive 1

Πασκάλ Ζόγκρι (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια σου Δώρα και Χριστός Ανέστη! Πρόσεξα τις αλλαγές που έκανες πριν λίγο στο λήμμα Ουγγρικές βουλευτικές εκλογές 2022. Παρατήρησα ότι αναδιαμόρφωσες ριζικά την ενότητα «Ανάλυση», την οποία μόλις είχα ολοκληρώσει. Καθώς καταλαβαίνεις ότι είχα αφιερώσει πολύ χρόνο και κόπο σήμερα για να κάνω αυτήν την επέκταση, θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί διαφώνησες τόσο πολύ με το κείμενο που είχα γράψει. Είχα κάνει κάτι λάθος;

Επίσης, η ανάπτυξη της ενότητας αυτής με βάση μόνο μία πηγή (το άρθρο του European Conservative) δεν είναι λίγο μονόπλευρο; Και ειδικά όταν υπάρχουν και άλλες αξιόπιστες πηγές που αποδίδουν σε διαφορετικά αίτια την επιτυχία του Όρμπαν, όπως το άρθρο του The Washington Post, δεν βρίσκω τον λόγο να μην αναλύσουμε και αυτά τα διαφορετικά αίτια.

Χωρίς να λέω ότι το κείμενο που είχα γράψει ήταν τέλειο -κάθε άλλο-, πιστεύω ότι προσέφερε μία πιο σφαιρική εικόνα της κατάστασης. Για αυτόν τον λόγο θα ήθελα να αποκαταστήσω το παλιό κείμενο και να κάνετε πάνω σε αυτό τις τροποποιήσεις που θεωρείτε αναγκαίες για την εξασφάλιση της ουδέτερης οπτικής γωνίας του λήμματος - όχι όμως να το διαγράψετε όλο και να το αντικαταστήσετε.

Ευχαριστώ πολύ.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

είχα σκοπό να εξηγήσω στη σελίδα συζήτησης τις αλλαγές μου - αλλά δεν είχα άλλο χρόνο διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή. Θα εξηγήσω τώρα στη σελίδα συζήτησης χωρίς να κάνω αναστροφές των δικών σου επεξεργασιών.

Απαντήστε στο "Ερώτηση"