Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glorious 93

Antondimak (συζήτησησυνεισφορές)

Οι κατηγορίες «Άνθρωποι ανά περιοχή στην Ελλάδα» έχουν μοντελοποιηθεί βάσει της αντίστοιχης δομής στην αγγλική Βικιπαίδεια. Δεν είναι ακριβώς κατηγορίες γεννήσεων, καθώς τα λήμματα κατηγοριοποιούνται με βάση τις περιοχές στις οποίες μεγάλωσαν/έδρασαν τα εν λόγω άτομα, και όχι αυτές στις οποίες γεννήθηκαν απαραίτητα. Εν πάσει περιπτώσει, επειδή δεν γνωρίζω την σχετική απόφαση, αν και με αυτήν την διευκρίνηση οι κατηγορίες θεωρούνται μη αποδεκτές, ας διαγραφούν.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, καταρχάς ζητώ συγγνώμη αν φάνηκε επιθετικός (;) ο τρόπος με τον οποίον προχώρησα στις συγκεκριμένες επεξεργασίες. Εννοείται πως δεν ήταν στις προθέσεις μου κάτι τέτοιο. Κατανοώ αυτό που αναφέρεις σχετικά με την en@wiki, ωστόσο ο συγκεκριμένος τύπος κατηγοριών επίσης έχει συμφωνηθεί να μη χρησιμοποιείται, με μοναδική εξαίρεση - ίσως - όσες σχετίζονται με ιστορικές οντότητες πχ. Κατηγορία:Αρχαίοι Αθηναίοι ή Κατηγορία:Πρόσωπα της Βενετικής Δημοκρατίας . Η συγκεκριμένη συζήτηση στην Αγορά, για την οποία πολύ ευχαρίστως θα σου παρέθετα σχετικό σύνδεσμο, δυστυχώς έχει λάβει χώρα εδώ και ορισμένα χρόνια (σίγουρα παραπάνω από 2-3), οπότε μου είναι αρκετά δύσκολο να την εντοπίσω. Ωστόσο, ορισμένες ενδείξεις υπάρχουν διάσπαρτες, πχ. όπως εδώ. Ενδεχομένως θα μπορούσε να τεθεί εκ νέου το θέμα αυτό στην Αγορά;

Antondimak (συζήτησησυνεισφορές)

Έχω αρκετά λιγότερη εμπειρία στην ελληνική Βικιπαίδεια άρα αν θυμάσαι να συμπεριλαμβάνονταν τέτοιου τύπου κατηγορίες θα σε εμπιστευτώ, αλλιώς αν είναι «γκρίζα ζώνη» ας θέσουμε το θέμα στην Αγορά. Πάντως η ύπαρξη κατηγοριών όπως η Κατηγορία:Κρητικοί μου έδωσε άλλη εντύπωση.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Φαντάζομαι θα πρέπει να ξέφυγε/ξέμεινε, άμα κρίνω από τις περιπτώσεις Κατηγορία:Πόντιοι και Κατηγορία:Μακεδόνες. Όσον αφορά το της Αγοράς, ναι, γιατί όχι, να τεθεί. Όλα αυτά πρέπει να έγιναν 7-8 χρόνια πριν, οπότε ευκαιρία θα ήταν είτε να γίνει σχετική υπενθύμιση των dos & dont's είτε να υπάρξει κάποια αλλαγή, εάν το κρίνει απαραίτητο η κοινότητα.

Antondimak (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν βλέπω ενδιαφέρον. Τέλος πάντων.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, δυστυχώς. Ανοίχτηκαν πολλά threads ταυτόχρονα στην Αγορά κ αυτό των γεννήσεων μάλλον «ξεχάστηκε». 😕 Εναλλακτικά θα πρότεινα να απευθυνόσουν απευθείας στο Geraki στη σελίδα συζήτησής του ζητώντας του μια επιβεβαίωση ή ένα λινκ προς την συζήτηση που είχε γίνει τότε. Και αναφέρομαι στον συγκεκριμένο χρήστη γιατί φαίνεται (βάσει ιστορικού των λημμάτων) να είχε εφαρμόσει την συγκεκριμένη απόφαση της βικικοινότητας.