Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Drspiros

Fon7 (συζήτησησυνεισφορές)

Ασχολούμαι με τις ΕΠΣ στην ΒΔ Ελλάδα όπως θα έχεις δει.Ο χρήστης Up2TheStage πάει σβήνει το κύπελλο στην ΕΠΣ Κέρκυρας 18-19 και μου λέει ότι είναι περιττό.Μετά τι να γράψουμε μέσα;Την ιστορία της ζωής μας;

Το ότι οι περισσότεροι βαριούνται ή δεν προλαβαίνουν ή δεν ξέρω τι να γράψουν το κύπελλο, το λαμβάνει σαν δεν είναι απαραίτητο.Σε 5 ΕΠΣ που έχω γράψει το κύπελλο να πάει αυτός να σβήνει.Στην ΕΠΣ Φθιώτιδας ας πούμε μια χαρά γράφουν το κύπελλο.Θα πάει και εκεί να το σβήνει;


Μετά μου λέει για πηγές.Το έχω γεμίσει πηγές.Το μποτάκι που ελέγχει τις πηγές τις βγάζει νεκρές ενώ δεν είναι.Είναι προβληματικό.Δεν ξέρω ποιος πρέπει να το φτιάξει.Ο οποιοσδήποτε μπορεί να επιβεβαιώσει μέσω εφημερίδων και άλλων μέσων τα γραφόμενα.Θα κάτσω να γράψω ψέματα για το τοπικά της ΕΠΣ Κέρκυρας στην βικιπαίδεια;Έχω κάνει τόσο κόπο και έχω χαλάσει τόσο χρόνο.


Ενώ υπάρχουν τόσα κενά πάει και σβήνει αντί να συμπληρώσει κενά;Μπορεί να γίνει κάτι;Ούτε έχω όρεξη να κάθομαι να τσακώνομαι μαζί του,ούτε να παίζουμε με τις αναιρέσεις,ούτε να χαλάω χρόνο για να έρχεται να σβήνει.Για λήμματα που κατά πάσα πιθανότητα δεν τον ενδιαφέρουν.


Λίγοι νέοι ΑΜ

Ήφαιστος Αβγού 2020 6702 επανίδρυση ομάδας που υπήρχε παλιότερα

ΑΕ Κρανούλας δίνει 10005.Κάποιο λάθος θα έγινε.Νέα ομάδα.Να μην γίνει μπέρδεμα με την Δόξα.

ΑΣ Γιάννενα Γυναικείο 6664

Απειρωτάν Ανατολής.Το πρώην γυναικείο του ΑΟ Ανατολής.Λογικά θα φανερωθεί από την ΕΠΟ.

176.58.224.245 (συζήτησησυνεισφορές)

@Fon7 ΑΕ Κρανούλας 10007 , και όμως στο σαιτ της ΕΠΣΑΝΑ ο νεος Εθνικος Ν Μακρης (Εθνικος Λυκίας) εχει το 10.001 και το θεωρησα κι εγω λάθος. Αλλα προσφατα 29 Σεπ στην ΕΠΣ Καστοριας ΑΣ Μακροχωρίου με 10017


Για τα υπολοιπα, απο οτι ειδα λιγες μερες μετα μαλλον τα "βρηκατε" και ηταν παρεξηγηση και καλως γιατι και οι δυο σας ασχολειστε και κανετα καλη δουλεια με τα ερασιτεχνικα και μικροτερα πανελληνια πρωταθληματα .


Ελπιζω συντομα να μπορεσω να επανελθω σε προηγουμενους ρυθμους στη Βικιπαιδεια. DrSpiros συζήτηση 21:05, 15 Οκτωβρίου 2020 (UTC)

Fon7 (συζήτησησυνεισφορές)

Θεματάκια με την ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας.

Υπάρχει μια νέα ομάδα ΑΣ Νικόπολη 2020.Καμιά πληροφορία.

Κατεβαίνει ομάδα Νέοι Πανλευκάδιου.Κατά πάσα πιθανότητα η ΠΑΕ Λευκάτας 2000.Καμιά πληροφορία και για αυτό.Νομικά τι έκαναν άγνωστο.

ΠΑΣ Σύβρου.Μάλλον νέα ομάδα.Υπήρχε ΑΟ Σύβρου και υπήρξε ρεπορτάζ για επιστροφή του.Όμως έχουμε ΠΑΣ Σύβρου.22 Σεπτεμβρίου έγινε μέλος της ΕΠΟ.Οπότε λογικά νέο σωματείο.Έχουν φβ.

Ο ΑΟ Σύβρου επιστρέφει….. 27/7/20

Drspiros (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι μόλις χτες τα κοιτουσα, οι "δικες" σου ΕΠΣ ηταν οι τελευταιες που τσεκαρα στην ενημερωση της δαταμπειζ μου με συμμετοχες /κατηγοριες κλπ για τη νεα σεζον. (Γρεβενα -Λασιθι ακομα δεν εχουν κανει και λειπουν κανα 2 Γ κατηγοριες Μακεδονια Ημαθια κλπ αλλα τα περισσοτερα εχουν αρχισει η εχουν οριστει/κληρωθει) ο ΑΟ Συβρου συμφωνα με το λημμα της ΕΠΣ ειχε γινει Απολλων Νοτιου Λευκαδας αλλα μαλλον οχι τυπικα , νομιζω σε βαθμολογιες των περιοδων 2014-15 και 2015-16 επισημα αναφεροταν ως ΑΟ Συβρου (η εγω ξεχασα να τον "αλλαξω") Η Νικοπολη με μπερδεψε και νομιζα οτι κοιτουσα της Αρτας...

ΥΓ Μπραβο στην Αναγεννηση Θαλασσιας που εφαγε καρτα στην 1η αγωνιστικη και ειδαμε το ΑΜ της 2551. Οι περσινες αγνωστες ΑΜ ομαδες μαρκαραν με τα ματια στις πρωτες αγωνιστικες

Fon7 (συζήτησησυνεισφορές)

Σε εθνικές κατηγορίες βρίσκεται ο ΑΜ αργά ή γρήγορα.Οι ΕΠΣ γιατί δεν το κάνουν είναι απορίας άξιον.

Συμμετείχε ο Απόλλων Νοτίου Λευκάδας αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πως αναφερόταν από την ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας.

Τώρα αυτή η Νικόπολη να κρατάει η σκούφια της από την παλιά Νικόπολη;Υπάρχει και μπασκετική αλλά δεν νομίζω να είναι το ίδιο σωματείο.

Drspiros (συζήτησησυνεισφορές)

Λάθος μου που εμπλεξα Αρτα , η ΑΕ Νικοπολη ηταν στη Πρεβεζα

Fon7 (συζήτησησυνεισφορές)

Η παλιά ήταν Ν. Νικόπολη.Δεν ξέρω αν σημαίνει Νέα Νικόπολη ή κάτι άλλο.Δεν ξέρω αν στο μεσοδιάστημα υπήρξε ΑΕ Νικόπολη.

Fon7 (συζήτησησυνεισφορές)

Βασικά ένα θεματάκι στην αγγλική βίκι με τον ΑΟ Κέρκυρα. Φτιάχνω σεζόν του ΠΑΣ και στην σεζόν 12-13 ο ΠΑΣ είχε παίξει τόσο με τον ΑΟ Κέρκυρα αλλά και με την Κασσιόπη φιλικά.Το πρόβλημα είναι ότι οι 2 ομάδες έχουν κοινό λήμμα. Επίσης ο ΑΟ Κέρκυρα κατεβαίνει ξανά στα γήπεδα και πιθανόν στο μέλλον να παίξει ξανά σε εθνικό επίπεδο. Οπότε το μπέρδεμα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο.Μήπως πρέπει να γίνει ξεχωριστό.

Άκυρο το παραπάνω.Βλέπω ότι υπάρχουν 2 νήματα.ΑΟ Κέρκυρα και ΠΑΕ Κέρκυρα.Όμως ίσως χρειάζονται αλλαγές.


Επίσης για το ελληνικό κομμάτι το λήμμα ΑΟΚ Κέρκυρα μήπως θα ήταν καλύτερα να ενσωματωθεί με το ΑΟ Κασσιόπης,γιατί στην ουσία μιλάμε για την ίδια ομάδα.ΕΠΣ Κέρκυρας και ΕΠΟ αποκαλούν την ομάδα ακριβώς το ίδιο,δηλαδή Κασσιόπη.

Μια ακόμα ερώτηση.Υπάρχουν από την ΕΠΟ λινκς που να αναφέρουν τις κάρτες των αγώνων κυπέλλου;

Drspiros (συζήτησησυνεισφορές)

υπάρχουν επίσημα "χαρτια" και ψηφιακα (ποινες πχ στα σαιτ της επο, ΓΕΜΗ για την ΠΑΕ) οτι ουτε ο συλλογος ΑΟ Κασσιόπη , ουτε η ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη αλλαξε επωνυμία ή εχτω διακριτικό τίτλο από τη "συγχώνευση" , επισημα τουλαχιστον, για καποιες χρονιες η ΠΑΕ ονομαζε τον εαυτο της οπως ήθελε (ΠΑΕ Κερκυρα αρχικα, μετα ΠΑΕ ΑΟΚ Κερκυρα κλπ) Νομιζω οτι θα πρέπει οντως να υπαρχει ενα λημμα για τον ΑΟ Κασσιόπη που να περιλαμβανει και την περίοδο που ονομαζοταν ατυπα Κερκυρα, και ειχε εδρα την πολη, ειδικα αφου φαινεται οτι εδω και 2 χρονια επαναδραστηριοποιειται ο οριτζιναλ ΑΟ Κερκυρα.

Πολλα θεματα με τα λημματα ομάδων, διαβαζα πριν λίγο του ΑΣ Ρόδος, το εγραψε μαλλον ο πιο φανατικος οπαδος της (η μονη ομαδα που δε μπλεχτηκε στη βρμια του ποδοσφαιρου κλπ)

ΥΓ. απο οτι καταλαβα ο τωρινος ηγετης του ΑΟ Κασσιοπη "ανακοινωσε" οτι θα παρει το ΑΦΜ του Θεσπρωτου; (ΠΑΕ ΦΛ λεει)

Fon7 (συζήτησησυνεισφορές)

Εδώ ακόμα και σε τοπικά γράφουν τέρατα.Βλέπω μερικά στην Ήπειρο αλλά φαντάζομαι και αλλού θα συμβαίνει.

Δεν έχω δει κάτι.Θα είναι τραγικό αν συγχωνευθεί με τον Θεσπρωτό και χαθεί ο Θεσπρωτός.

Fon7 (συζήτησησυνεισφορές)

Έψαχνα για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (την παλιά) στα ΦΕΚ αλλά μου βγάζει μέχρι το 94.Υπάρχει τρόπος να βρεθούν και τα παλιότερα από το 1979;Περισσότερο θέλω να βρω μετοχολόγια κτλ.Βέβαια και γενικότερα οποιαδήποτε πληροφορία καλή είναι που να φωτίζει το παρελθόν.

Drspiros (συζήτησησυνεισφορές)

μπορεις να ζητησεις συγκεκριμενο ΦΕΚ και στο στελνουν γρηγορα μαλιστα με μεηλ. (γω νομιζα οτι ειχα βερει τα φεκ συστσεως των πρωτων παε το 1979 , το ζήτησα, αλλα τελικα ήταν μονο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. αλλα εχουν ψηφιοποιηθει και μπορεις να κανεις αναζητηση σε ορους από το 1992 νοιμιζω

Fon7 (συζήτησησυνεισφορές)

Στον ΠΑΣ έχουν από το 94.Δεν κοίταξα παραπέρα.Δεν ξέρω καν ΦΕΚ να ζητήσω.Ελπίζω να τα ανεβάσουν κάποια στιγμή.Ευχαριστώ.

Απαντήστε στο "Σβήσιμο κομματιού λήμματος"