Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Ένα "παράπονο" σχετικά με τη διαχείριση

3
Nmoschop (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημερα σας. Μετά από 2 προσπάθειες επικοινωνίας μαζί σας σε αυτή τη σελίδα, ανέβασα το παρακάτω στη σελίδα διαχειριστών. Δεν πρόκειται να ενοχλήσω άλλο,

Ευχαριστώ:

Διαχείριση αποτρεπτική για τους νέους χρήστες[επεξεργασία κώδικα | Προσθήκη θέματος]

Χαίρεται. Είμαι νέος χρήστης και τις 24/09/2020 δημιούργησα λήμμα ("COVID-19: Απολύμανση")το οποίο διαγράφηκε εξ ολοκλήρου από το διαχειριστή CubicStar, με την αιτιολογία "μη εγκυκλοπαιδικό Λ5 και εναλλαγή ελληνικής και αγγλικής γλώσσας". Προσπάθησα δύο φορές να επικοινωνήσω με το διαχειριστή σε μία προσπάθεια να διασώσω την τελευταία επεξεργασία, αλλά δεν έλαβα απάντηση. Ευτυχώς είχα διατηρήσει προγενέστερη μορφή του άρθρου μου στο cloud, αλλά έχασα τις τελευταίες τροποποιήσεις που είχα κάνει, που αφορούσαν κάποιες ώρες εργασίας. Η εξαφάνιση όλης της προσωπικής εργασίας ενός χρήστη, η οποία μπορεί να είναι πόνημα ωρών ή ημερών εργασίας, χωρίς να προηγηθούν συστάσεις βελτίωσης, κάνει τη Βικιπαίδεια έναν αφιλόξενο χώρο για όσους θα επιθυμούσαν να συμβάλουν. Ο διαχείριστής θα έπρεπε με τον τρόπο του να βοηθά και να υποστηρίζει τα νέα μέλη στην προσπάθεια συμμετοχής τους. Η αίσθηση ότι η πολύωρη πνευματική εργασία ενός μέλους πάνω σε ένα θέμα μπορεί να εξαφανιστεί μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα είναι, θεωρώ, αποτρεπτική για τους επίδοξους συγγραφείς.

Ευχαριστώ, Νικόλας Μοσχόπουλος, Ιατρός, Επιμελητής Β' ΕΣΥ, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, nmoschop@gmail.com.

Κατηγορίες:

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Καπιτόνυ (ιστορικό)
Θεοδώρα Εμαννουηλίδου (συζήτησησυνεισφορές)

@Nmoschop σε καταλαβαίνω γιατί είμαι ομοιοπαθής. Είχα δημιουργήσει κ εγώ δύο λήμματα στη Βικιπαιδεια για δύο τηλεοπτικές σειρές και είχα κοπάσει πάρα πολλες ώρες για να βρω τις πληροφορίες που χρειαζόμουν και άλλες τόσες ώρες για να τα γράψω με δικά μου λόγια, για να μην μου τα διαγράψουν για copy paste, αλλά όταν μπήκα να τα ελέγξω, είχαν διαγραφεί και τα δύο. Πραγματικά σου μιλάω εκείνη την ώρα ήμουν έτοιμη να κλάψω και είχα νευριάσει πάρα πολύ πρώτον γτ κόπιασα και δεύτερον επειδή δεν μου είχε βγάλει κάποιο προειδοποιητικό. Μάλιστα τσακώθηκα και με έναν που μου διέγραψε το ένα εκ αυτών. Ευτυχώς είχα διατηρήσει αρχείο στο κινητό μου (τουλάχιστον για τη μία σειρά, γτ για την άλλη πρέπει πάλι να κοπιασω) και δεν έχασα τις πληροφορίες, οπότε αν θέλω να τα ξαναδημιουργήσω δεν υπάρχει θέμα (για την μια σειρά). Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι κουράγιο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Καλή δύναμη και μη τα παρατάς.