Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

188.4.218.29 (συζήτησησυνεισφορές)
188.4.218.29 (συζήτησησυνεισφορές)

Και αυτό [[[Πρωτάθλημα βετεράνων ανοιχτής θάλασσας]]]

188.4.218.29 (συζήτησησυνεισφορές)
Skettos7 (συζήτησησυνεισφορές)

πας καλα μωρε? και κλειδωσες το λημμα και τα εβαλες λαθος ? πωωωωω

Di canio (συζήτησησυνεισφορές)

Κουραγιο παιδια, μολις αποφασισει να μας εκθεσει ο αγνωστος χ με τις 12 ip και εμφανισει την βαθμολογια απο την ομοσπονδια θα συνταχθω και εγω στο πλευρο σας και θα γινουμε πολλοι!

Φιλε οντως καλα σου λεει ο αγνωστος χ Νο 6819811651, ανοιξε τον φακελο της κοε να δεις την αορατη βαθμολογια! Και αμα την δεις παρε με κι εμενα τηλεφωνο!

Χριστοφορε οταν κλειδωθηκε το λημα της κολυμβησης στην δικη σου επεξεργασια δεν ειδα καμια σπουδη απο μερους σου... Φιλια πολλα, ο φιλος σου ο μ... ντι κανιο, οπως λες και δημοσια...

188.4.218.29 (συζήτησησυνεισφορές)

δεν σε λέει ο Χριστόφορος.Αλλοι σε λένε.Ο DI CANIO βανδαλίζει ίσως γιατί .....τέλος πάντων.

Οι πηγές δίνουν δίκιο στον ΣΚΕΤΤΟ.Ο Ντι κάνιο ψάχνει την βαθμολογία που όντως δεν την έχουμε,αλλά βγαίνει από τα αποτελέσματα.

Di canio (συζήτησησυνεισφορές)

Και εσυ που ξερεις ποιοι με λενε? Μηπως εισαι εσυ και το ξερεις καλυτερα? Για πες μας γιατι "βανδαλιζω" να το ακουσουμε και αυτο το ανεκδοτο... Τελικα την εχετε η δεν την εχετε? Γιατι αλλα λετε παρα δεκα και αλλα στο και 5... Και στο φιναλε βγειτε και πειτε αντρικια ποιοι ειστε(αν ειστε πολλοι) να ξερουμε με ποιον μιλαμε...που μιλαω με 30 ip σε 1 μηνα

Skettos7 (συζήτησησυνεισφορές)

σε ειπα δημοσια ποτε ετσι? αφου σε σεβομαι...και σεβομαι το εργο σου....αν σε ειπα σε σχολιασμο στο καναλι μου δεν ειναι επειδη εχω κατι εναντιον σου...θα το ειπα ως απαντηση σε οσους σχολιαζουν στα βιντεο μου...αν εγραψα βρισια δημοσια..ζητω συγγνωμη...να ξερεις ειμαι μεγαλυτερος μαλακας απο ολους σας....απλως προσπαθω να βγαλω ακρη με τα τροπαια...δεν τα κανω κινουμενος απο κακια..μπεσα τωρα!

188.4.218.29 (συζήτησησυνεισφορές)
CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Μην κάνετε συζήτηση εδώ, στη σελίδα του λήμματος. Ζητώ κάτι πολύ συγκεκριμένο: να αποδειχτεί ότι το εν λόγω πρωτάθλημα έχει οργανωθεί από επίσημο αθλητικό φορέα και όχι απλά ότι αφορά όλη την Ελλάδα.

188.4.218.29 (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν φταις σε τίποτα εσύ και μην απολογείσαι.

ρε που φτάσαμε.Να φαγωνόμαστε μεταξύ μας γιατί κάποιοι θέλουν να δείξουν καλή διαγωγή στον Glorious

Di canio (συζήτησησυνεισφορές)

Εχω κατηγορησει εγω κανεναν οτι δεν ειναι Ολυμπιακος η οτι κανει κατι απο δολιους σκοπους? Για ποιο λογο μου απολογεισαι? 2 μηνες τραβαει το μανικι αυτο και λεω κατι πολυ σαφες... Οπου δεν υπαρχει βαθμολογια δεν μπορει να περαστει ο τιτλος... 5 χρονια δεν εβγαζε βαθμολογια η κοε στα ανοιχτης θαλασσης και πολυ σωστα δεν περαστηκε κανενας τιτλος απλα με υπολογισμους... Γιατι πρεπει να γινει τωρα? Ο αλλος μου ανεβαζει τις ομαδες στα πρωταθληματα... Ρε Ελληνικα καταλαβαινεις? Δεν αμφισβητει κανεις την υπαρξη της ομαδας των βετερανων ουτε του πρωταθληματος... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ Η ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ Η ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣΤΟ... Δηλαδη εγω δεν θελω να περαστει ο τιτλος που ακομα και τωρα 10 χρονια μετα ανακαλυπτουμε τιτλους του συλλογου? Δεν μπορω να μιλαω με ανθρωπους που ΚΑΝΟΥΝ οτι δεν καταλαβαινουν... ειναι πολυ σαφες αυτο που λεω...

188.4.218.29 (συζήτησησυνεισφορές)
Di canio (συζήτησησυνεισφορές)

Εσυ που μιλας με υποννοουμενα μπορεις να μας πεις ποιος εισαι ρε μαγκα? Γιατι με την αι πι λεω και εγω οτι ειμαι πρωθυπουργος... Αντε πες μας ντε να δουμε ποσο κιμπαρης εισαι

CubicStar ναι το διοργανωνει η κοε επισημα, απλα δεν εδωσε ποτε βαθμολογια... Αυτο ειναι το δυσνοητο 2 μηνες τωρα...

188.4.218.29 (συζήτησησυνεισφορές)

Η βαθμολογία βγαίνει απο τα αποτελέσματα που είναι γνωστά.Ο επίσημος Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τίτλο.Ποιος θες να το πει?Ο ΟΦΑ Μαγνησίας που ήρθε δεύτερος?

188.4.218.29 (συζήτησησυνεισφορές)
188.4.218.29 (συζήτησησυνεισφορές)

«Χρυσές» πρωτιές για Παγιαύλα-Χατζηγεωργίου!

Παράλληλα με το Εθνικό πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών, διεξήχθη και το πρωτάθλημα  Μasters με τους αθλητές του Ολυμπιακού, Ισίδωρο  Παγιαύλα και Γεωργία Χατζηγεωργίου να κατακτούν τα χρυσά μετάλλα στα 1.250μ. στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών και να φέρνουν την 1η θέση στην Τελική Βαθμολογία για τον σύλλογο μας. 

Di canio (συζήτησησυνεισφορές)

Ο επισημος Ολυμπιακος ανακοινωσε εναν τιτλο που δεν τον ανακοινωσε η ομοσπονδια που διοργανωσε το πρωταθλημα 1ον και 2ον ο επισημος Ολυμπιακος πριν μερικα χρονια δεν ειχε ιδεα τι τιτλους ειχε το σωματειο και ακομα και τωρα απο οπαδους της ομαδας που συνεχιζουν τις ερευνες παιρνει πληροφοριες και ανανεωνει το σαιτ... και ΚΑΛΩΣ κανει... Και να σου φερω και ενα παραδειγμα...Δεν γινεται να θες να περαστει ο τιτλος αυτος σε εμας και το πρωταθλημα βολει γυναικων του παναθηναικου του 1970 που δεν υπαρχουν απο πουθενα πληροφοριες για τι αγωνες εγιναν, αν υπαρχει βαθμολογια η ποιος ηταν ο τελικος να μην θες να περαστει...και ΚΑΛΑ κανεις, το ειχα πει δημοσια και εμενα αυτη ηταν η αποψη μου... Δηλαδη θα εισαι αντικειμενικος οπου θες εσυ? ε δεν γινεται

188.4.218.29 (συζήτησησυνεισφορές)

Βάση πολιτικής,πηγών και τεκμηρίωσης ο τίτλος πρέπει να περαστεί.Ο Di canio σαν τίμιος ραγιάς ας κρατήσει τις pov θέσεις του για τον εαυτό του.

188.4.218.29 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλά είσαι χθεσινός.Έχουμε βρει τις 8 ομάδες των Αθηνών που συμμετείχαν και το τελικό αποτέλεσμα με τον Πάκαλο.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Για τελευταία φορά:

(1) ΟΧΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ

(2) ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Gts-tg (ιστορικό)
Skettos7 (συζήτησησυνεισφορές)

ουτε για ενα πρωταθλημα ανοιχτης θαλασσας ανδρων γυναικων ειχε βγαλει βαθμολογια η ΚΟΕ..μονο τους 3 πρωτους ειχε βγαλει...αυτο δεν το λες και πληρη βαθμολογηση...!

εκεινο ομως το περασαμε! αυτο γιατι οχι? επειδη τα ''σκατωσε'' η ΚΟΕ και ξεχασε να βγαλει βαθμολογια μαστερς επειδη τα μπουρδουκλωσε? ο επισημος ΟΣΦΠ εχει αλλαξει σε σχεση με το παρελθον..εχει οργανωθει....και θεωρει πως κατακτησαμε το τροπαιο!

Skettos7 (συζήτησησυνεισφορές)

ξερεις φιλε ντι κανιο γιατι η ΚΟΕ στο κλειστου νερου δεν τα εκανε οχταρμα? διοτι στο κλειστου νερου εγινε πρωταθλημα ξεχωριστο ΧΡΟΝΙΚΩΣ για ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ξεχωριστο ΧΡΟΝΙΚΩΣ για ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ..για αυτο δε μπερδευτηκε τοτε..ενω στο ανοιχτου νερου η ΚΟΕ μπερδευτηκε επειδη αυτα τα πρωταθληματα γιναν και τα 2 ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΧΡΟΝΙΚΑ!!!

Skettos7 (συζήτησησυνεισφορές)

ο ανωνυμος νομιζω ειναι ο v/m....τωρα τι εχουμε? τον di canio που ενω ηταν κυριος...να βγαινει εκτος εαυτου και να αρχιζει να υβριζει τον v/m....ολα αυτα γιατι? για να φανουμε φιλοι με το βαζελογκλοριους? ημαρτον! φιλε ντι κανιο ο v/m εστω και ως ανωνυμος δε σε εβρισε...χρησιμοποιησε εκφρασεις τυπου χθεσινος και τιμιος ραγιας...αυτα δεν ειναι μπινελικια..κι εμενα με εχει πει μπουνταλα και αλλα μου εχει σουρει...αλλα δεν τα πε για να με κανει ρεζιλι αλλα για να με κανει να σκεφτομαι πιο ξυπνια δηλαδη για να με κανει πιο ωριμο! στη wikipedia πρεπει να μεινεις..δε σημαινει επειδη εξοργιστηκες τωρα με τον v/m, πως πρεπει να αποχωρησεις....ουτε καν...!

178.128.129.34 (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι μπλέξε τώρα τον φραγμένο κι εσύ.Αυτός πάει....

Skettos7 (συζήτησησυνεισφορές)

α οκ ..τοτε εσφαλλα...τον περασα για αλλον....σορρυ! τεσπα..το λημμα θα ξεκλειδωθει να περαστει ο τιτλος ή οχι?