Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:SucreRouge

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Ωχ! Πληθύναν τα flow.

Σχετικά με το θέμα, αυτή σου την επεξεργασία: https://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%82_(%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82)&diff=prev&oldid=6316819

1) Αν ήταν απλώς κατά λάθος, κανένα πρόβλημα, το αναίρεσα και πάμε παρακάτω

2) Αν σε ξένισε το «εσ» όπως εξήγησα και στη σύνοψη, είναι το ίδιο με το px (παράβαλε: εικονοστοιχεία pixel)

3) Βλέποντας ότι συνεισφέρεις από κινητό, υποθέτω: Στην έκδοση για κινητά η επεξεργασία σου (https://el.m.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%82_(%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82)&oldid=6316819) αλλάζει ελάχιστα την εικόνα του λήμματος, γιατί το πλάτος του infobox μένει σταθερό, και αφαιρώντας το όρισμα για το μέγεθος (γιατί σκέτο το 220 χωρίς μονάδα δεν το αναγνωρίζει) απλά η εικόνα γεμίζει αυτόματα το μή μεταβλητό μέγεθος του Infobox. Στην έκδοση desktop όμως, με την επεξεργασία σου, η εικόνα παρουσιάζεται στο φυσικό της μέγεθος και φουσκώνει ταυτόχρονα το πλάτος του infobox, γίνεται 820px (αν η εικόνα ήταν μεγαλύτερη, θα γίνονταν και ακόμα μεγαλύτερο).

Αν δεν είναι κάτι από τα παραπάνω 3, πες μου παρακαλώ

Φιλικά

SucreRouge (συζήτησησυνεισφορές)

Το πέτυχες ήταν το τρίτο! Συνήθως κάθομαι και τα κάνω προεπισκόπηση επιφάνειας εργασίας και από το κινητό για να αποφύγω τέτοιες περιπτώσεις. Τώρα δεν το κάνα! Το εσ το κατάλαβα καλέ!

Πληθαίνουν και πάνε τα Flow, ναι!

Τις καλησπέρες μου!

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Είπα και γω :)

Πολύ καλά κάνεις πάντως! Αν και οι περισσότεροι συνεισφέρουμε από υπολογιστή, πάρα πολύ πλέον (περισσότεροι ίσως;) μας βλέπουν από κινητά και συναφή, με τάση αυξητική, οπότε καλό είναι που και που να το θυμόμαστε :)

SucreRouge (συζήτησησυνεισφορές)

Έχω την εντύπωση πως πλέον οι περισσότεροι μας βλέπουν από κινητά, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Για τον λόγο αυτό, επειδή δεν προλαβαίνω να κάτσω να επεξεργαστώ από σταθερό, ότι κοιτάζω στο κινητό και με πειράζει το διορθώνω (ή το καταστρέφω!) λίγο. Αν και θα ήθελα να έχουν περιποιηθεί την επεξεργασία από το κινητό λίγο περισσότερο, καθώς είναι λίγο δύσκολη. Δίνουν πολύ βάση στην εφαρμογή, ενώ ελάχιστοι χρήστες μπαίνουν μέσω εφαρμογής. Θέλει δουλίτσα, αλλά θα δούμε θέλει! Καλές μας συνεισφορές!