Tiger Woods PGA Tour 06

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το Tiger Woods PGA Tour 06 είναι ένα αθλητικό βιντεοπαιχνίδι που αναπτύχθηκε από την EA Redwood Shores για τα GameCube, PlayStation 2, Xbox και Xbox 360, η Headgate Studios για την έκδοση Microsoft Windows και η Team Fusion για την έκδοση PlayStation Portable και δημοσιεύτηκε από την EA Sports για τα GameCube, Microsoft Windows, PlayStation 2, Xbox, PlayStation Portable και Xbox 360 .

Παιχνίδι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το παιχνίδι διαθέτει διάφορους τύπους παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης παικτών γκολφ σε περιβάλλον προσομοίωσης PGA Tour. Μεταξύ άλλων, το παιχνίδι διαθέτει επίσης ένα σύνολο διάσημων μαθημάτων και παικτών. Επίσης περιλαμβάνει το Stroke Play, το Match Play και το Skins Play μεταξύ άλλων πολυάριθμων μεθόδων παιχνιδιού. Περιλαμβάνει επίσης τους τρόπους παιχνιδιού Four Ball, Best Ball και Stableford.

Με τη δυνατότητα προσαρμογής των παικτών γκολφ και την προώθηση αυτού του χαρακτήρα σε διάφορα στάδια (από ερασιτέχνη σε επαγγελματία), το παιχνίδι επιτρέπει υψηλό επίπεδο ταύτισης με τον χαρακτήρα. Τα προσαρμοσμένα ρούχα είναι αδειοδοτημένα και περιλαμβάνουν διάφορες μάρκες που υπάρχουν συνήθως στο επαγγελματικό γκολφ, μεταξύ άλλων: Nike, Adidas, Callaway, Ping, Taylormade κ.λπ.

Υποδοχή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το Tiger Woods PGA Tour 06 έλαβε «γενικά καλέ» κριτικές σε όλες τις πλατφόρμες εκτός από την έκδοση Xbox 360, η οποία έλαβε «ανάμεικτες ή μέτριες» κριτικές, σύμφωνα με το Metacritic που συγκεντρώνει κριτικές βιντεοπαιχνιδιών.

PGA Tour 06 κέρδισε το PC Gamer των ΗΠΑ "Best Sports Game 2005" βραβείο ' Ο Τσακ Όσμπορν του περιοδικού έγραψε ότι η σειρά απλώς γίνεται όλο και καλύτερη με κάθε ετήσια έκδοση.