Bangerz

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το Bangerz είναι το τέταρτο studio album από την Μάιλι Σάιρους . Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 8 Οκτωβρίου 2013 και είναι το πρώτο της που κυκλοφόρησε μέσω την δισκογραφική εταιρεία RCA Records .

Η Miley συν-έγραψε 12 από τα 16 τραγούδια του δίσκου.

Το άλμπουμ είχε ως πρώτο single το We can't stop και ως δεύτερο το Wrecking Ball, τα οποία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.Συγκεκριμένα το βίντεο κλιπ του Wrecking Ball έσπασε το 24ωρο ρεκόρ του καναλιού VEVO με 19,3 εκατομμύρια προβολές καθώς και το ρεκόρ του ίδιου καναλιού για το βίντεο που θα φθάσει γρηγορότερα στις 100 εκατομμύρια προβολές(6 ημέρες) το οποίο κατείχε ήδη η Σάιρους. Αργότερα κυκλοφόρησε και το τρίτο single της Adore You.

-Κατάφερε να πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο αντίγραφα παγκοσμίως,έφθασε Νο1 στην Billboard Hot 200 List και 5 τραγούδια του άλμπουμ μπήκαν στη λίστα του περιοδικού με τα 100 πιο πετυχημένα τραγούδια.

-Τον Ιούνιο του 2014, εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια του άλμπουμ-Bangerz: το "Pretty Girls (Fun)", και το "Last Goodbye" και τον Ιούνιο του 2015 κυκλοφόρησε ένα ακόμη τραγούδι στο διαδίκτυο με τίτλο "Nightmare".

-"TA 30 ΚΑΛΎΤΕΡΑ ALBUMS ΤΟΥ 2013" σύμφωνα με τον Έλληνα ραδιοφωνικό παραγωγό Giorgo Harizani του NEXT 96.1 , βρίσκεται και το ´ Bangerz ´ της Miley στη θέση #21.

Τραγούδια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. "Adore You"
  2. "We Can't Stop"
  3. "Bangerz(SMS)ft. Britney Spears
  4. "4x4"ft.Nelly
  5. "Stand By Me"ft. Future
  6. "Wrecking Ball"
  7. "Love, Money, Party"ft. Big Sean
  8. "Get It Right"
  9. "Drive"
  10. "FU"ft.French Montana
  11. "Do My Thang"
  12. "Maybe You’re Right"
  13. "Someone Else"

Bangerz – Deluxe version (bonus tracks)

  1. " Rooting for My Baby "  
  2. "On My Own"  
  3. "Hands in the Air" (featuring Ludacris)

Υποψηφιότητες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Βραβείο Billboard’s Readers Poll Awards Καλύτερου Άλμπουμ
  • Βραβείο People's Choice Αγαπημένου Άλμπουμ
  • World Music Award Καλύτερου Άλμπουμ