Χρήστης:Protnet/ΚΔΩΑ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Η οργάνωσις (Κτηνώδης Δύναμις Ογκώδης Άγνοια) είναι προϊόν του κρανίου του <a href="/wiki/%CE%A0%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7%CF%82" title="Πάνος Κουτρουμπούσης">συγγραφέα</a>, που είναι και Ιδρυτής-Οδηγός της. Γεννήθηκε σε τραπέζι του παλιού Βυζάντιου, κάπου 1962-63.

Αργότερα με τη διάδοσή της από φανατικούς του θεωρητικού και εφηρμοσμένου Κδωαϊσμού δημιουργήθηκε μια κατάσταση.

Η πρώτη γραφή της ΚΔΩΑ ήταν ΚΔΟΑ με όμικρον για τη λέξη Ογκώδης, αλλά ένεκα ακριβώς δυναμώσεως του όγκου της Αγνοίας στην οργάνωση, καθιερώθηκε το 1970 η τελική μορφή γραφής με ωμέγα (ΚΔΩΑ), δηλαδή ανορθόγραφα.

Προστάτες της ΚΔΩΑ μπαίνουν με το έτσι θέλω ο Σωκράτης επειδή παραδέχτηκε ότι <<εν οίδα, ότι ουδέν οίδα>> κι ο Ηρακλής ως χαζοδυνατός.

Ούτε ο ιδρυτής ούτε κανείς ξέρει πόσα μέλη της ΚΔΩΑ υπάρχουν. Μπορεί 2-3, μπορεί μέχρι 30. Πολλοί απ'αυτούς που είναι αληθινά μέλη δεν ξέρουν καν ότι η ΚΔΩΑ υπάρχει. Συνειδητά πάντως δεν μπορεί νάναι πάνω από 30 μέλη.

Αυτή είναι η πρώτη δημοσιευμένη εμφάνησις της ΚΔΩΑ. Κάπου αλλού θα δωθούν οι αρχές ( ; ), το πρόγραμμα ( ; ) και οι στόχοι της.

Μανιάνα.


(Από την 22η σελίδα του βιβλίου "ΕΝ ΑΓΚΑΛΙΑ DE ΚΡΙΣΓΙΑΟΥΡΤΙ Υ OTROS ΤΑΧΥΔΡΑΜΑΤΑ Υ HISTORIAS ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ".

Τίτλος ταχυδράματος: ΚΔΩΑ (*)

ή Οι Γορίλλες Κρατούσαν Φανάρι.)