Χρήστης:Alexis.bokolas14/πρόχειρο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

'''Moby'''[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Moby θεωρούμε ένα πλάσμα φανταστικό. Είναι δημιούργημα ενός περιστατικού-κωμωδίας, ανάμεσα σε μερικούς φίλους που προφανώς αστειευόντουσαν.

Ήταν μεσημεράκι όταν ο Α.Μ.Μ βρισκόταν σε μια καφετέρια. Ήταν με τους φιλους του, μεταξυ των οποίων παρευρισκόταν η Σ.Ζ. ή αλλιώς το "Moby". Η Σ.Ζ. ήταν μία κοπέλα, αν μου επιτρέπεται, με ύψος ελάχιστα λειψό και για αυτόν τον λόγω την προσφωνούσαν "Χόμπιτ". O A.M.M. καθόταν σε κοντινή απόσταση με την Σ.Ζ όταν μες στα μάτια τους σπινθηροβόλησε η ανάγκη τους για άλλη μία ανελέητα κρύα γελοιότητα. Ο Α.Μ.Μ σηκώθηκε όρθιος, και, βάζοντας το χέρι του βαθιά στην τσέπη του εμφάνισε το αφής κινητό τηλέφωνο του. "Βάζοντας" το χαρακτηριστικό μοτίβο ξεκλειδώματος (12550), ενεργοποιεί τον επεξεργαστή κειμένου. Αδημονώντας θέτει σε λειτουργία την δαχτυλογράφηση δια μέσω των φωνητικών εντολών. 

Ο Α.Μ.Μ. ξεκινώντας συζήτηση με τα παιδιά και την Σ.Ζ, πάντα με την αμφιλεγόμενη εφαρμογή ενεργοποιημένη, με σκοπό το 'πιάσιμο' τυχαίων και ασύνδετων λέξεων, καταφέρνει κωμικά να υποδείξει τα αστεία μόνο για τους ψυχικά διαταραγμένους ανθρώπους (Θωμάδες)κειμενάκια. Χαρακτηριστικά μου έχουν αποτυπωθεί στη μνήμη δυο αποσπάσματα. Ένα εξ αυτών είναι το 'Χειραγωγώ χαρακτηριστικά μου έχουν μείνει στη μνήμη recommended και να μου πει για hobby model yahoo'. Το πιο αξιολεγούμενο όμως στο δεύτερο κείμενο είναι ότι την χρονική στιγμή που προσφωνήσαμε την Σ.Ζ. ως Χόμπιτ ο 'αυτόματος-χειραγωγός' μας, ο 'τεχνολογικός μας κλαυσίγελος' (όπως εγώ προσωπικά των αποκαλώ) ανταποκρίθηκε με την σημαδιακή ορολογία Moby! 

Απερίγραπτα γέλια κατέκλυσαν την απίθανη αυτή στιγμή. <<Απερίγραπτα>> διότι άμα προσπαθούσα να τα περιγράψω θα τα περιέγραφα ως ένα φαντασμαγορικό πέπλο κεντημένο από νήματα πλεγμένα από τριών κατηγοριών επιφωνημάτων. Τα 'Χαχαχαχα' τριών διαφορετικών φωνών; της γειτονικής ανδροπαρέας που ξεχωρίζαν από την νεανικότητα τους, τις δικιάς μας παρέας που πάντα ''έσω έτοιμα'' για τέτοιες καταστάσεις και τέλος, το πιο ισχυρό όλων, το γέλιο ενός Moby. Ένα γέλιο γεμάτο Πάθος, Αυτοπεποίθηση και Φιλαρέσκεια. Ένα γέλιο μοναδικό και πιο τέλειο και από την επιφάνεια ενός κύκλου.