Συζήτηση χρήστη:85.75.23.45

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Σε ό,τι αφορά στην επιμονή σας στον Τριανταφυλλίδη, θα σας παρακαλούσα να δείτε καλύτερα το κυρίως τμήμα του λήμματος, όπου αναφέρεται η νέα οδηγία για τη διατήρηση του "νι" στο αρσενικό άρθρο, σε όλες τις περιπτώσεις.

Αν δεν σας πείθει ούτε το παραπάνω, παρακαλώ δείτε τη γνώμη του κ. Μωϋσιάδη εδώ. Στο τέλος του άρθρου του αναφέρεται στη νέα οδηγία (2011). Υπάρχουν κι άλλες αξιόπιστες πηγές, αν σας ενδιαφέρει το θέμα, που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της νέας οδηγίας. Αν έχετε κάποια νεότερη εξέλιξη (τεκμηριωμένη), μπορείτε να φέρετε το θέμα στη συζήτηση του λήμματος. Υπενθυμίζω πως δεν συζητάμε για τη γνώμη μας αλλά για το τι ισχύει επισήμως. Ευχαριστώ για την κατανόηση.--Dipa1965 (συζήτηση) 16:57, 21 Ιανουαρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Απάντηση από 85.75.23.45 : Ευχαριστώ για την ενημέρωση, δε γνώριζα ότι η Γραμματική του Τριανταφυλλίδη δε μοιράζεται πια στα σχολεία.


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.