Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συζήτηση χρήστη:2A02:587:CC95:8ABA:1140:C9BB:8953:B144

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Κηδεία Βασιλιά Κωνσταντίνου[επεξεργασία κώδικα]

Δεν περνάει αυτό με τους παρευρισκομένους. Και εγώ είχα βάλει παλαιότερα αυτήν ή μια παρόμοια έκδοση και το πήραν πίσω. Και να το ξαναβάλω θα το αναιρέσουν. Οι χρήστες κατέληξαν σε μια πιο συνοπτική παράθεση ονομάτων.

Υπάρχει αναλυτικότατος κατάλογος με μέλη βασιλικών οικογενειών στην ενότητα πάντως.

ΛΑΘΟΣ Παρέστησαν ακόμη ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, πρώην και νυν βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και άλλα δημόσια πρόσωπα.

Παρέστησαν ακόμη ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, οι βουλευτές της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος,Μιλτιάδης Χρυσόμαλλης, Περικλής Μαντάς και Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, οι πρώην βουλευτές Νίκος Νικολόπουλος, Γιώργος Καλαϊτζής και Δημήτρης Καμμένος, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, η Ευγενία Μανωλίδου η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Nikos218 (συζήτηση) 13:38, 13 Φεβρουαρίου 2023 (UTC)[απάντηση]


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.