Συζήτηση:Kosmos (Πρόγραμμα 4)

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Όχι στη δημιουργία του ραδιοφώνου Kosmos 93.9 (Πρόγραμμα 4)[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ, να μην δημιουργηθεί λήμμα του Kosmos 93.9 (Πρόγραμμα 4) γιατί πιθανόν δεν θα είναι εγκυκλοπαιδικό, δεν θα περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες και δεν είναι εντελώς ανεξάρτητο από της ΝΕΡΙΤ στην οποία υπάρχει και μία παράγραφος που αναφέρεται στο Kosmos 93.9 (Πρόγραμμα 4). Σε περίπτωση που θέλετε να το δημιουργήσετε θα πρέπει να είναι εγκυκλοπαιδικό να περιέχει πολλές παραπομπές και περισσότερες πληροφορίες.

Συμφωνώ. Επίσης, πρόκειται για μια συνέχεια προυπάρχοντα σταθμού υπό νέα ιδιοκτησία. Επειδή η βίκι δεν είναι υπουργείο εμπορίου να αλλάζουμε τα λήμματα για οργανισμούς ανάλογα με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστός, νομίζω η καλύτερη λύση είναι η συγχώνευση των δύο λημμάτων.--Auslaender (συζήτηση) 16:32, 30 Ιουνίου 2014 (UTC)[απάντηση]
Δεν είναι επαναλειτουργία. Απλώς η ΝΕΡΙΤ έχει τα δικαιώματα για το όνομα, δηλ. δεν είναι επαναλειτουργία σταθμού.-shadow eddy- 11:10, 1 Ιουλίου 2014 (UTC)

Παρακαλώ μην σβηστεί το λήμμα[επεξεργασία κώδικα]

Έτσι όπως δεν διαγράφηκε το πρώτο πρόγραμμα και το τρίτο πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ έτσι δεν πρέπει να διαγραφεί και ο Kosmos της ΝΕΡΙΤ. Το λήμμα αργά γρήγορα θα ξανά δημιουργηθεί. Εδώ έχουμε λήμματα για τα κανάλια και ραδιόφωνα του BBC με 5 γραμμές και δεν πρέπει να έχουμε για την ΝΕΡΙΤ; Δεν νομίζω.

Έγινε συζήτηση σύμφωνα με την οποία το λήμμα θεωρήθηκε καλύτερο να γίνει ανακατεύθυνση. Για να ξαναγραφεί το λήμμα πρέπει να γίνει νέα συζήτηση που να εξηγεί γιατί το λήμμα είναι εγκυκλοπαιδικό. --C Messier 13:49, 20 Ιουλίου 2014 (UTC)[απάντηση]

Συγνώμη και αυτό συζήτηση δεν είναι;

Όχι αυτή που πρέπει. --C Messier 15:42, 20 Ιουλίου 2014 (UTC)[απάντηση]

Θα μπορούσες να μου πεις τι ακριβώς εννοείς;