Συζήτηση:Πολιτιστικές Ομάδες Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Θα ήθελα να συνεργαστώ στη συγγραφή των άρθρων που αφορούν τις πολιτιστικές ομάδες του πανεπιστημίου Πατρών, καθώς είμαι μέλος. Αν θελεις μπορείς να γράψεις στην προσωπική μου σελίδα συζήτησης, ώστε να το συζητήσουμε και να το οργανώσουμε. --Δνόφος 00:16, 17 Φεβ. 2005 (UTC)

Απλά άλλαξα τους τίτλους για αντιστοιχούν στα σωστά ονόματα των ομάδων.

Το παραπάνω το έγραψα εγώ --Tdgs 17:47, 2 Απρ. 2005 (UTC)

Ναι αλλά μου φαίνεται ότι έκανες λάθος γιατί άλλες είναι οι Πολιτιστικές Ομάδες του Πανεπιστημίου. Δεν είμαι σίγουρος. Θα έλεγα να βγάλουμε το REDIRECT από την άλλη σελίδα και απλά να γράψουμε αυτήν εδώ. Θα γράψεις για το Χορευτικό; ;) --Δνόφος 20:33, 2 Απρ. 2005 (UTC)

Όχι δεν έκανα λάθος είναι Πολιτιστικές Ομάδες Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών. :) --Tdgs 23:25, 2 Απρ. 2005 (UTC)

Χμου. Το κοίταξα. Κοίτα εδώ και θα καταλάβεις. Άδικο είχα κι εγώ, αλλά και εσύ μάλλον. Για να έχει βάλει τη Χορωδία ο δημιουργός του άρθρου, θα εννοούσες τις Πολιτιστικές Ομάδες Εργαζομένων, οι οποίες είναι μέρος των Πολιτιστικών Ομάδων του Πανεπιστημίου Πατρών, όπως άλλωστε και οι Πολιτιστικές Ομάδες Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών. Θα το φτιάξω μία από αυτές τις ημέρες. --Δνόφος 00:09, 3 Απρ. 2005 (UTC)


Μια περίληψη αυτού του άρθρου στο λήμμα για το πανεπιστήμιο αρκεί. Γιατί ξεχωριστό άρθρο;--ΗΠΣΤΓ 10:50, 2 Μαρτίου 2008 (UTC)[απάντηση]