Συζήτηση:Ελασσόνα

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Copy από elassona.com - Badseed 16:27, 12 Νοεμβρίου 2005 (UTC)[απάντηση]

Υπάρχει άδεια για το κείμενο; Αν όχι πρέπει να διαγραφεί--Kalogeropoulos 17:31, 12 Νοεμβρίου 2005 (UTC)[απάντηση]

Μόλις δόθηκε η άδεια από την elassona.com. Επίσης προτάθηκε η ακόλουθη διόρθωση στο κείμενο που αμέσως θα κάνω:
Στην 5η παράγραφο αναφέρεται "...συνολικά 37 Δημοτικά Διαμερίσματα και δύο Κοινότητες.." Διορθώστε σε "...συνολικά 37 Δημοτικά Διαμερίσματα και τρεις Κοινότητες.." αφού έπειτα από τροποποίηση του νόμου "Καποδίστρια" η οποία ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων τον Φεβρουάριο του 2006, η Τσαριτσάνη πλέον αποτελεί ανεξάρτητη κοινότητα. --Dai 08:35, 7 Μαΐου 2006 (UTC)[απάντηση]

Καινούργιο Link[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, Πρόσθεσα ένα καινόύργιο Link στις "Εξωτερικές Συνδέσεις" το οποίο περιέχει Ιστορικά στοιχεία για την ευρύτερη περιοχή της αρχαίας ΠΕΡΡΑΒΙΑΣ (σημερινή Επαρχία Ελασσόνας και Τυρνάβου). Είναι ένα site του Σπύρου Μπούμπα ΧΩΡΙΣ την άδειά του. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (νομικό, copyright ...) μπορείτε να το διαγράψετε ή να επικοινωνήσω μαζί του για την σχετική άδεια!

Έχω τραβήξει κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες όπου σε κάποιες απεικονίζεται η πόλη της Ελασσόνας, σε άλλες το Μοναστήρι και σε 2 ο Προφήτης Ηλίας. Θα ήθελα να τις "ανεβάσω" αλλά μάλλον καλύτερα θα ήταν να φτιαχτεί ένας καινούργιος σύνδεσμος με τίτλο π.χ. "Φωτογραφίες Ελασσόνας" ή κάτι αντίστοιχο. Τι μέγεθος - ανάλυση θα έπρεπε να έχουν με δεδομένο ότι οι περισσότερες συνδέσεις χρηστών είναι πλέον ISDN/xDSL (οι Αυθεντικές έχουν ανάλυση 7MegaPixel).

Ευχαριστώ προκαταβολικά