Μετάβαση στο περιεχόμενο

Peacemaker (2ος κύκλος)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Peacemaker
(2ος κύκλος)
ΗθοποιοίΤζον Σίνα
Ντανιέλ Μπρουκς
Φρέντι Στόρμα
Τζένιφερ Χόλαντ
Στιβ Έιτζι
Αριθμός Επεισοδίων8
Μετάδοση
ΚανάλιMax
Χρονολογική σειρά σεζόν
← Προηγείται
1ος κύκλος

Ο δεύτερος κύκλος της Αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς με υπερήρωες Peacemaker βασίζεται στον ομώνυμο χαρακτήρα των DC Comics. Τοποθετείται στο Σύμπαν της DC (DCU) και είναι «ελαφριά επανεκκίνηση» της σειράς, η οποία ξεκίνησε ως spin-off της ταινίας του Εκτεταμένου Σύμπαντος της DC (DCEU) The Suicide Squad (2021). Ο κύκλος συνεχίζει την ιστορία του μισθοφόρου Κρίστοφερ Σμιθ / Peacemaker. Σε παραγωγή DC Studios, ο Τζέιμς Γκαν είναι ο υπεύθυνος της σειράς.

Πρωταγωνιστεί ο Τζον Σίνα ως ο ομώνυμος χαρακτήρας, επαναλαμβάνοντας τον ρόλο του από το The Suicide Squad, πλαισιωμένος από τους Ντανιέλ Μπρουκς, Φρέντι Στόρμα, Τζένιφερ Χόλαντ και Στιβ Έιτζι. Η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερο κύκλο τον Φεβρουάριο του 2022, με τον Γκαν να είναι προγραμματισμένος να γράψει και να σκηνοθετήσει όλα τα οχτώ επεισόδια.[1] Τα γυρίσματα ήταν αρχικά προγραμματισμένα να ξεκινήσουν το 2023, αλλά τελικά καθυστέρησαν, καθώς ο Γκαν έγινε ο συν-Διευθύνων Σύμβουλος της DC Studios και έθεσε ως προτεραιότητα την ταινία Superman (2025). Η spin-off σειρά Waller αργότερα έγινε επίσης προτεραιότητα, αλλά καθυστέρησε λόγω των απεργιών Χόλυγουντ του 2023 και τον Μάρτιο του 2024 ο Γκαν ανακοίνωσε πως ο κύκλος θα κυκλοφορούσε πρώτος. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον επόμενο μήνα, ταυτόχρονα με το Superman.[2]

Ο κύκλος είναι προγραμματισμένος να κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία Max, αποτελούμενος από οχτώ επεισόδια.

Ηθοποιοί και χαρακτήρες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. D'Alessandro, Anthony (16 Φεβρουαρίου 2022). «'Peacemaker' Renewed For Season 2 By HBO Max». Deadline (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 15 Απριλίου 2024. 
  2. Tinoco, Armando (14 Απριλίου 2024). «'Peacemaker' Season 2 Starts Filming & James Gunn Shares Photo From The Set». Deadline (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 15 Απριλίου 2024. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]