Χρήστης:ItssuperJohnGreece

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ο It's super John (Ιωάννης Ξηρουχάκης πραγματικό όνομα και ItssuperJohnGreece στην Βικιπαίδεια), είναι ένας Έλληνας δημιουργός και υποτιτλιστής που υποτιτλίζει διάφορα βίντεο και ταινίες στο YouTube.

Ο It's super John ξεκίνησε το YouTube τον Ιούνιο του 2020 με τον λογαριασμό It's super John Greece, ανεβάζοντας βίντεο με παιχνίδια στον υπολογιστή στην αρχή και στο κινητό αργότερα.

Μετά από λίγους μήνες ανέβασε την ταινία Angry Birds: Η Ταινία για δωρεάν παρακολούθηση, όπου αποκλείστηκε σε όλη την Γαλλία, αλλά οι Έλληνες μπορούσαν να την παρακολουθήσουν. 1 μήνα μετά, ο It's super John Greece δημιούργησε έναν δεύτερο λογαριασμό με το όνομα It's super John England, όπου δεν είχε επιτυχία κι έτσι σταμάτησε να ανεβάζει βίντεο γι'αυτό το κανάλι, ενώ συνέχισε δυναμικά για το It's super John Greece.

3 μήνες αργότερα, ο It's super John Greece έχασε τον λογαριασμό του, όποτε ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τον δεύτερό του λογαριασμό (It's super John England). Διέγραψε το πρώτο του βίντεο που είχε μεγάλη αποτυχία και άφησε έτσι το όνομά του για λίγες εβδομάδες, όπου μετά τον μετονόμασε όπως τον παλιό του λογαριασμό (It's super John Greece), αλλά είχε άλλα σχέδια για βίντεο.

Ο It's super John Greece σκεφτόταν να ξεκινήσει τον υποτιτλισμό όπως πάντα ήθελε με ήδη υποτιτλισμένες ταινίες αλλά με διαφορετικό υποτιτλισμό, ώστε να φαίνονται πιο διασκεδαστικοί (δεν έβαζε και τις επόμενες συζητήσεις όπως έκαναν άλλες εταιρίες).

1 μήνα αργότερα έκανε μερικές σημαντικές αλλαγές στον λογαριασμό του. Τον μετονόμασε στο σημερινό όνομα (It's super John), αντικατέστησε την φωτογραφία προφίλ του (από την φωτογραφία του στο logo που δημιούργησε) και ξεκίνησε να δημιουργεί το πρώτο του βίντεο (το FanDub του Δημήτρη Σάρλου στον Κήπο των Λέξεων) ενώ μετά το ανέβασε.