Συζήτηση χρήστη:Abanavarod

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Abanavarod, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 

Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε πεζά γράμματα για ό,τι γράφετε. *Αλέξανδρος 16:03, 19 Ιουλίου 2008 (UTC)[απάντηση]


Αγαπητέ φίλε, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια.

Η προσθήκη που έβαλες στο Νέο Πεδινό Λήμνου αφορά στο Παλαιό Πεδινό. Τη μετέφερα εκεί (Δες τη Συζήτηση του λήμματος). Μη την προσθέτεις ξανά και ξανά. Επίσης, πρέπει να αναφέρεις τουλάχιστον την πηγή κάθε πληροφορίας που προσθέτεις (συγγραφέα, έργο, έτος), ώστε να μπορεί να ελεγχθεί και από άλλους.

TB5050 19:27, 14 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)[απάντηση]

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΔΙΝΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΒΑΛΑΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΝΤΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!!ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ



ΟΚ. Καμία αντίρρηση να μπει το όνομα του συγγραφέα, εφόσον αναφέρεται το άρθρο και η δημοσίευση. Η Βικιπαίδεια είναι ανοικτή σε προσθήκες, διορθώσεις, επιμέλεια άρθρων κλπ. Αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στη διατύπωση, ορθογραφία κλπ ώστε το κάθε λήμμα να διατηρείται σε μια ποιότητα και να μην φαίνεται προχειρογραμμένο. Επίσης, όταν προσθέτεις κάτι να το τεκμηριώνεις με παραπομπή σε κάποια πηγή. Να θυμάσαι πάντα ότι πρόκειται για εγκυκλοπαίδεια.

Επίσης, όταν προσθέτεις κάτι, να μη σβήνεις άλλες παραγράφους. Π.χ. σε μια παλιότερη προσθήκη σου από απροσεξία φαντάζομαι έσβησες όλη την παράγαραφο με τους οικισμούς. Δεν συνηθίζεται να σβήνουμε κάτι. Αν έχεις παρατηρήσεις για λάθη να τις βάζεις πρωτα στις συζητήσεις των λημμάτων και να περιμένεις τυχόν απαντήσεις, πριν προχωρήσεις σε σβησίματα.


Προφανώς, είσαι από το Πεδινό και Λήμνιος. Τα λήμματα για το Νέο Πεδινό, Παλιό Πεδινό και σχεδόν για όλα τα χωριά της Λήμνου τα έχω δημιουργήσει με μεράκι και πολύ κόπο. Τα έχουν συμπληρώσει, βελτιώσει, διορθώσει πολλοί βικιπαιδιστές με φωτογραφίες κλπ. Ελπίζω να σου αρέσουν. TB5050 17:43, 17 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)[απάντηση]