Folli Follie

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
FF Group
Ίδρυση1982
ΈδραΑθήνα, Ελλάδα
ΠροϊόνταΚοσμήματα
Ιστότοποςhttps://www.follifollie.com/gr
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Σελίδα στο Facebook Σελίδα στο Twitter Σελίδα στο Instagram
Commons page Πολυμέσα

Η Folli Follie είναι μια ελληνική διεθνής εταιρεία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει πολυτελή κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ μόδας.

Ιστορία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 στην Ελλάδα. Το πρώτο κατάστημα ήταν στην εμπορική περιοχή της Αθήνας. Η Folli Follie ξεκίνησε την κατασκευή κοσμημάτων και ρολογιών το 1994.

Το 1997, η Folli Follie εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Το κεφάλαιο χρησιμοποιήθηκε για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης και της γεωγραφικής επέκτασης.

Σχεδιασμός[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η ομάδα σχεδιασμού της εταιρείας αποτελείται από κορυφαίους σχεδιαστές που συνεργάζονται για να παρουσιάσουν δύο συλλογές ετησίως: Φθινόπωρο / Χειμώνας και Άνοιξη / Καλοκαίρι. Το κύριο χαρακτηριστικό της συλλογής είναι η συλλογή "Premium K", η οποία περιλαμβάνει κοσμήματα περιορισμένης έκδοσης και κομμάτια αξεσουάρ. Η φιλοσοφία της Folli Follie είναι να προσφέρει μια "πλήρη αντίληψη της μόδας" επώνυμων, μοντέρνων κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές. Η εταιρεία προσφέρει επίσης συλλογή ρολογιών για άνδρες με την επωνυμία Folli Follie.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]


Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]