Συζήτηση χρήστη:Legion

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Stanglavine (συζήτησησυνεισφορές)

Γειά σας. Μια πολιτική σχετικά με την αφαίρεση «προηγμένων δικαιωμάτων» (διαχειριστή, γραφειοκράτη, κτλ) υιοθετήθηκε με συναίνεση της κοινότητας το 2013. Σύμφωνα με αυτή την πολιτική, οι επίτροποι επιθεωρούν τη δραστηριότητα σε wiki που δεν διαθέτουν πολιτική ανενεργών διαχειριστών.

Πληρείτε τα κριτήρια αδράνειας (καθόλου επεξεργασίες και διαχειριστικές δράσεις για δύο χρόνια) στο wiki που αναφέρεται παραπάνω. Αφού αυτό το wiki δεν έχει δική του διαδικασία θεώρησης δικαιωμάτων, ισχύει η καθολική.

Αν θέλετε να κρατήσετε τα δικαιώματά σας, θα πρέπει να ενημερώσετε την κοινότητα του wiki για το γεγονός ότι οι επίτροποι σας έστειλαν αυτές τις πληροφορίες σχετικά με τη μη δραστηριότητά σας. Αν η κοινότητα κάνει συζήτηση σχετικά με αυτό και αποφασιστεί να κρατήσετε τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους επιτρόπους στο Σημειωματάριο Επιτρόπων, και συνδέστε την συζήτηση της τοπικής κοινότητας όπου εκφράζει την επιθυμία της να συνεχίσετε να έχετε τα δικαιώματα.

Αν θέλετε να παραιτηθείτε από τα δικαιώματα, μπορείτε να απαντήσετε εδώ ή να αιτηθείτε αφαίρεση των δικαιωμάτων σας στο Meta.

Αν δεν υπάρξει καθόλου απάντηση μετά από περίπου ένα μήνα, οι επίτροποι θα προχωρήσουν και θα αφαιρέσουν τα δικαιώματα διαχειριστή και/ή γραφειοκράτη που έχετε. Σε περιπτώσεις αμφιβολίας, οι επίτροποι θα αποτιμήσουν τςι απαντήσεις και θα αποτανθούν στην τοπική κοινότητα για σχόλια και θεώρηση. Αν έχετε ερωτήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους επιτρόπους.

Μετά τιμής.

Απαντήστε στο "Τα προηγμένα δικαιώματά σας στο elwiki"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

Hi!

You get this message because you are an admin on a Wikimedia wiki.

When someone edits a Wikimedia wiki without being logged in today, we show their IP address. As you may already know, we will not be able to do this in the future. This is a decision by the Wikimedia Foundation Legal department, because norms and regulations for privacy online have changed.

Instead of the IP we will show a masked identity. You as an admin will still be able to access the IP. There will also be a new user right for those who need to see the full IPs of unregistered users to fight vandalism, harassment and spam without being admins. Patrollers will also see part of the IP even without this user right. We are also working on better tools to help.

If you have not seen it before, you can read more on Meta. If you want to make sure you don’t miss technical changes on the Wikimedia wikis, you can subscribe to the weekly technical newsletter.

We have two suggested ways this identity could work. We would appreciate your feedback on which way you think would work best for you and your wiki, now and in the future. You can let us know on the talk page. You can write in your language. The suggestions were posted in October and we will decide after 17 January.

Thank you. /Johan (WMF)

18:12, 4 Ιανουαρίου 2022 (UTC)

Απαντήστε στο "How we will see unregistered users"

Καλημερα. Γιατί διαγράψατε τη σελιδα εφημεριδα ΚΟΖΑΝΗ; προσπαθω να καταλαβω το λογο.

1
79.166.215.174 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημερα. Γιατί διαγράψατε τη σελιδα εφημεριδα ΚΟΖΑΝΗ; προσπαθω να καταλαβω το λογο.

Βέττα Σαββίδου

Απαντήστε στο "Καλημερα. Γιατί διαγράψατε τη σελιδα εφημεριδα ΚΟΖΑΝΗ; προσπαθω να καταλαβω το λογο."
Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα, μήπως μπορείς να μετακινήσεις το "Λούγδουνο (ρωμαϊκή πόλη)" στο "Λούγδουνο". Εγώ δεν μπορώ να το κάνω γιατί το δεύτερο προς το παρόν χρησιμοποιείται ως ανακατεύθυνση προς το λήμμα "Λυών". Επίσης, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να διαγράψεις το "Λούγδουνο (ρωμαϊκή πόλη)" μετά την μετακίνηση, καθώς δεν προσφέρει κάτι, ούτε και νομίζω μπορεί να σκεφτεί κανείς τίποτα πλην της συγκεκριμένης ρωμαϊκής πόλης με την συγκεκριμένη ονομασία... Ευχαριστώ...

Legion (συζήτησησυνεισφορές)

Νομίζω είναι εντάξει τώρα.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, μια χαρά είναι. Απλά μένει μόνο η διαγραφή της ανακατεύθυνσης με την παρένθεση... Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να αμφιβάλει πως το "Λούγδουνο" είναι η κεντρική έννοια του όρου και όχι δευτερεύουσα... 😉

Απαντήστε στο "Λούγδουνο"
Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια σου Legion. Με ειχες φράξει για παραποίηση πηγής, θυμάσαι; Λοιπον τα επανέφερα οσα είχα γράψει, και εξήγησα στην σελίδα συζητησης οτι ο ισχυρίσμός σου δεν ήταν αληθής (ή αλλιώς, ήταν ψέμα) Ουτε εσύ, ουτε ο Αντικαθεστωτικός, ο οποίος ασχολείται με το λήμμα, εμφανίστηκε να υπερασπιστει τις κατηγορίες. Λοιπόν, κοίτα να δεις, εχεις δυο επιλογές. Ή να κρύφτεις και να ευελπιστείς οτι θα ξεχαστεί αυτό το σκάνδαλο (κατηγορείς χωρις να εχεις ελέγξει τις πηγές) ή να ζητήσεις συγνώμη. Είμαι σίγουρος πως θα διαλέξεις το πρώτο όμως, παρότι δεν θα ξεχαστεί. Θα το θυμίζω.

Απαντήστε στο "Παραποίηση πηγής"
Stevepeterson (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ Legion, μην με παρεξηγήσεις , έκανα αλλαγή του Μακεδονικά σε Σλαβομακεδονικά γιατί είναι η πθιο διαδεδομένη χρήση στην Ελλάδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την χρήση της λέξης Μακεδονικά σχετικά με το Μακεδονικό έθνος και δεν είχα διάθεση βανδαλισμού. Η wikipedia είναι μια εγκυκλοπέδια που καταγράφει την κοινή ορολογία. Στην Βόρεια Μακεδονία η σελίδα για τη χώρα τους θα παραμείνει Μακεδονία οσότου ο όρος ΝΜ υπερσιχύσει του Μ, δεν είναι κακό αυτό, δεν είμαστε εδώ να επιδέιξουμε τι είναι σωστό πολιτικά αλλά να καταγράψουμε μια υπάρχουσα κατάσταση. Αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, η λέξη Σλαβομακεδόνας και Σλαβομακεδονικά δεν απαγορεύεται από τις Πρέσπες, βάση της συμφωνίας μπορούμε να αποκαλούμε τη γείτωνα χώρα όπως κάναμε. Προσωπικά σαν υπέρμαχος της συμφωνίας διαφωνώ με την αλλαγή του όρου σε μακεδονικά στην wikipedia , αυτή τη στιγμή που ο όρος δεν έχει γίνει ακόμα μέρος της ελληνικής κοινής χρήσης, σε αναφορά με τη Σλαβική γλώσσα. - ~~~~

Legion (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα. Έχει ξεκινήσει μια συζήτηση στην Αγορά περί του θέματος μπορείς να συμμετέχεις εκεί.

Stevepeterson (συζήτησησυνεισφορές)

ok ευχαριστώ ~~~~

Stevepeterson (συζήτησησυνεισφορές)

Προσπάθησα να γ΄ραψω αλλά δεν μου επιτράπει (κλειδωμένο για μένα, συνήθως γράφω στην αγγλική wikipedia όχι στην Ελληνική). Ηθελα να προσθέσω τα παρακάτω:

Παρόλο που είμαι υποστηριχτής της Συμφωνίας, πιστεύω ότι θα πρέπει να παραμείνει Σλαβομακεδονικά εφόσον και ωσότου αυτή η ορολογία είναι σωστή γραμματικά και παραμένει η πιο διαδεδομένη στην Ελλάδα. Ακόμα και στην περίπτωση που θέλαμε να είμαστε πιστοί με με την Συμφωνία (για λόγους προάσπισης Ειρήνης) βάζοντας στην άκρη το σκοπό της wikipedia's που είναι να καταγράφει το περισσότερο διαδεδομένο όρο (Most common), η συμφωνία δεν είναι αντίθετη με την χρήση του όρου Σλαβομακεδονικά στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα Μακεδονικά και Μακεδονικός έχουν (ακόμα) διαφορετικές χρλησεις που ειναι περισσότερο διαδεδομένες, άρα προς το παρόν δεν θα πρέπει να μην προτρέξουμε και να καθιερώσουμε την χρήση του όρου στην Νοτιοσλαβική γλώσσα τcης Βορείου Μακεδονίας. - ~~~~

Απαντήστε στο "Σλαβομακεδονικά"
Aristo Class (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ Legion, επέτρεψέ μου να σε πληροφορήσω ότι τα παιδιά στην Τανζανία εκτός από τα Σουαχίλι, διδάσκονται ΚΑΙ Αγγλικά (στην ενδοχώρα) ή Αραβικά (στις νήσους του Ινδικού Ωκεανού). Συνεπώς, ένα παιδί π.χ. από το Arusha School, Galanos Agricultural Secondary School, St. Constantine's International School (όπου σημειωτέον το σχολείο ανήκει στο Ελληνικό Ίδρυμα Τανζανίας) ή το Morogoro International School (όπου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τυγχάνει να είναι παιδικός φίλος-ελληνικής καταγωγής), αλλά και άλλα σχολεία, όπου τα παιδιά που δεν γνωρίζουν Ελληνικά (στην πλειοψηφία τους και δεν έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο), τους δίδεται η δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στα λήμματα της ελλ. ΒΠ είτε εισάγοντας την Αγγλική, είτε την Σουαχίλι ονομασία (που είναι επίσημες γλώσσες εκεί και στη συνέχεια να εφαρμόσουν τη γρήγορη μετάφραση). Γι'αυτό θέλω να σε παρακαλέσω όπως επαναφέρεις τη σελίδα με την ανακατεύθυνση Handeni District καθώς και την Wilaya ya Handeni. Εν κατακλείδι, δεν χρησιμοποίησα ονομασία άλλης γλώσσας, παρά αυτές της Τανζανίας. Σ'ευχαριστώ πολύ! Φιλικότατα! Aristo Class.-

Legion (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "Wilaya ya Handeni και Handeni District"
Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια σου Legion. Σχετικά με μια προσφατη αναιρεση που εχεις κάνει θα ήθελα να σε παρακαλέσω να σημειώνεις τον λόγο στην σύνοψη επεξεργασίας. Εγω το αφαίρεσα, διοτι α)ηταν αρθρο του 1956 και β)δεν αφορούσε τον ελευθεροτεκτονισμό γενικά, αλλά την παρουσία του σε ενα νησί. Σε χαιρετώ

Legion (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα, δεν υπήρχε λόγος αφαίρεσης. Ο Ελευθεροτεκτονισμος ήρθε από την Ευρώπη στα Επτάνησα και από εκεί στην ηπειρωτική χώρα. Δεν υπήρχε λόγος να αφαιρεθεί από τις εξωτερικές συνδέσεις.

Απαντήστε στο "Ελευθεροτεκτονισμος"
Gomoloko (συζήτησησυνεισφορές)

Πολύ δημοκρατικό να σβήσεις το σχόλιο μου από τη συζήτηση της σελίδας αντί να σχολιάσεις απο κάτω. Το αντιπαρέρχομαι όμως για να αποκλιμακωθεί η κατάσταση όπως λες. Από την άλλη γιατί πετάς και εσύ λάδι στη φωτιά με το δηκτικό σχόλιο για τις αναστροφές εκδόσεων;

Legion (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ μου, το να σπέρνεις την διχόνοια δεν είναι τόσο ηθικό, δημιουργεί πρόβλημα στους 2 χρήστες οι οποίοι εδώ και μέρες προσπαθούν να βρουν μια λύση μεταξύ τους. Επίσης το πως διαχειρίζομαι τα καθήκοντα μου και αν αυτό σε ενοχλεί, μπορείς να καταφύγεις στο ΣΔ. Ευχαριστώ!

Gomoloko (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν σπερνω καμια διχονοια, προσπαθω να προστατεψω εναν χρηστη που θελει να συνεισφερει απο συνεχεις επιθεσεις, κατι το οποιο δεν κανετε εσεις. Αντιθετα μαλιστα, εκ του αποτελεσματος φαινεται οτι βοηθησα στην αποκλιμακωση της καταστασης.Αν καποιος θελει να βοηθησει στην αναπτυξη ενος λημματος συνεισφερει οπως μπορει, οποιος παρεμποδιζει και αναλωνει τους αλλους απο τη συγγραφη των αρθρων θα πρεπει να αντιμετωπιζεται. Αυτο ειπα. Και δε σε κατηγορησε κανεις για τη δουλεια σου. Δεν γνωριζω τι κανεις αλλα υποθετω οτι το κανεις πολυ καλα. Και επειδη δεν θα καθισω κι εγω να αναλωνομαι σε ανουσιες αντιπαραθεσεις δεν θα συνεχισω αυτη τη συζητηση.

Legion (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα, δεν υπάρχει λόγος να προστατεύσεις τον εκάστοτε χρήστη. Οι χρήστες αν θελήσουν την βοήθεια των διαχειριστών καταφεύγουν στο ΣΔ. Ευχαριστώ.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Σας καλημερίζω και τους δύο. Φίλε Gomoloko, ευχαριστώ για την συμβουλή σου (παρότι νεος χρήστης, μίλησες αρκετά σωστα- δλδ να επικεντρωθώ στο λήμμα). Πέραν όμως της συμβουλής, το σχόλιο σου αφορούσε εμμέσως πλην σαφώς, την εξέλιξη της επιχειρηματολογίας στην σελίδα συζήτησης. Ωστόσο, επειδή κυρίως απευθυνόταν σε μένα, ο διαχειριστής Legion καλά έκανε και το διέγραψε. Υπάρχει ένας κανονας στην Βικιπαίδεια: Στις σελίδες συζήτησης, συζητάμε μόνο πράγματα που αφορούν το λήμμα. Τις συμβουλές προς άλλους χρήστες, τις κάνουμε στις σελίδες συζήτησης τους. Σύμφωνα με την πολιτική της ΒΠ Μείνετε στο θέμα: Οι σελίδες συζήτησης προορίζονται για συζήτηση του λήμματος (πληρέστερα στην αγγλική ΒΠ εδώ). Από την άλλη, θεωρώ οτι η συμβουλή του Legion να σε κατευθύνει στο ΣΔ για διαμαρτυρία, χωρίς να σου εξηγήσει πλήρως την πολιτική, ήταν ίσως πρόωρη. Το ΣΔ (Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών) δεν είναι ευχάριστος χώρος και σε ένα νέο χρήστη θα πρέπει να του δείξουμε όση wiki-love γινεται (στην αρχή τουλάχιστον) και μετά να ξεκινήσουμε να δαγκώνουμε. (Δεν λέω οτι δαγκώνεις Legion, απλά νομιζω πως ίσως μπορούσες να εξηγήσεις καλύτερα την λογική της αναίρεσης). Οπως και στην ζωή, ετσι και εδώ, υπάρχουν ανθρώποι/χρήστες που ειναι πιο ομιλιτικοί, αλλοι πιο λιγομίλητοι, αλλοι πιο φλυαροι κτλ. Θα μας μάθεις όλους σιγα σιγα Gomoloko. Καλές συνεισφορές λοιπον σου εύχομαι!

Legion (συζήτησησυνεισφορές)

Προσπαθώ να είμαι όσο πιο λιτός γίνετε. Ο χρόνος για να εξηγήσεις την πολιτική της βικιπαίδεια θα πρέπει να είναι αρκετός και συνήθως δεν είναι. Αυτό συνήθως επιτυγχάνετε με την εμπειρία στην συγγραφή λημμάτων παράλληλα με την ατομική ενημέρωση του εκάστοτε χρήστη σε θέματα πολιτικής. Αν και αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Τέσπα εύχομαι να έχετε μια ευχάριστη ημέρα.

Gomoloko (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ όλους παιδιά. Καλή συνέχεια

Απαντήστε στο "ιστορία του αναρχισμού"
Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Τι σημαίνει;

Απαντήστε στο "# Αντικείμενο αριθμημένης λίστας"