Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο γραφειοκρατών/Αρχείο 7: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Νέα σελίδα: {{Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο γραφειοκρατών/Κεφαλίδα}}
 
→‎Alka21: νέα ενότητα
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
{{Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο γραφειοκρατών/Κεφαλίδα}}
{{Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο γραφειοκρατών/Κεφαλίδα}}

== Alka21 ==

Αναφέρθηκε στο [[Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών]] από τον [[Χρήστης:Chalk19|Chalk19]]:
<blockquote>[[Βικιπαίδεια:Υποψήφιοι διαχειριστές/Alka21]]. Είναι πραγματική ; ǁǁ <span style="color:DarkRed;">ǁ</span> [[Χρήστης:Chalk19|Chalk19]] ([[Συζήτηση χρήστη:Chalk19|συζήτηση]]) 04:48, 18 Ιουνίου 2021 (UTC)</blockquote>
Εκ πρώτης όψης φαίνεται ότι είναι καλυμμένη αυτοπρόταση, που κακώς έγινε έτσι, αφού επιτρέπονται οι αυτοπροτάσεις. Η χρήστρια δεν ακολούθησε το βήμα τρία που «αφήστε μήνυμα στο Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο γραφειοκρατών για τις περαιτέρω ενέργειες». (Παρότι υπάρχει η δυνατότητα, από ότι φαίνεται ελάχιστοι ή κανείς άλλος δεν έχει βάλει στην παρακολούθηση την [[:Κατηγορία:Υποψηφιότητες διαχειριστών]] για να ειδοποιείται όταν μπαίνουν νέες σελίδες.)

Γνώμη μου είναι ότι ενώ θα μπορούσε να είναι δόκιμη υποψηφιότητα, είναι [[:en:WP:SNOW|:en:WP:SNOW]] το να κατέληγε σε αποδοχή. Υπάρχει κάποιος γραφειοκράτης που πιστεύει ότι μπορεί να προχωρήσει τώρα, ή να την μεταβάλλει σε άκυρη και να προταθεί στην χρήστρια να υποβάλλει νέα υποψηφιότητα; — [[user:geraki|<span style="color:green;">Geraki</span>]] <sup>[[user_talk:geraki|(συζήτηση)]]</sup> 10:31, 18 Ιουνίου 2021 (UTC)

Έκδοση από την 10:31, 18 Ιουνίου 2021

Αρχείο
2009-2010
2011-2012
2013-2014
2015-2016
2017-2018
2019-2020
2021-2022

Το σημειωματάριο γραφειοκρατών είναι ο χώρος, όπου μπορούμε να αφήσουμε ένα μήνυμα στους γραφειοκράτες. Ο σκοπός του είναι να διευκολύνεται ο συντονισμός των ενεργειών των γραφειοκρατών, με το να διαβάζουν όλοι τα μηνύματα και τις πληροφορίες που τους αφορούν. Καλό είναι κάθε νέο θέμα να το βάζετε κάτω από μια νέα επικεφαλίδα.

Είστε στον κατάλληλο χώρο;

Ο χώρος αυτός απευθύνεται, βασικά, προς τους γραφειοκράτες. Οποιοσδήποτε μπορεί να αφήσει ένα μήνυμα εδώ, για να ζητήσει μια ενέργεια ή να ρωτήσει κάτι. Όμως, πριν να αρχίσετε μια συζήτηση εδώ, σκεφτείτε αν αυτός:

  • Αν το πρόβλημα ή η αίτηση δεν χρειάζεται την επέμβαση των γραφειοκρατών, αλλά των διαχειριστών, τότε ο καλύτερος χώρος είναι το Σημειωματάριο διαχειριστών.
  • Αν η συζήτηση δεν χρειάζεται την επέμβαση των διαχειριστών, τότε ο καλύτερος χώρος είναι η Αγορά ή η συζήτηση του σχετικού λήμματος.
  • Οι ενέργειες που μπορούν να κάνουν οι γραφειοκράτες είναι:
Εργαλεία

Alka21

Αναφέρθηκε στο Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών από τον Chalk19:

Βικιπαίδεια:Υποψήφιοι διαχειριστές/Alka21. Είναι πραγματική ; ǁǁ ǁ Chalk19 (συζήτηση) 04:48, 18 Ιουνίου 2021 (UTC)

Εκ πρώτης όψης φαίνεται ότι είναι καλυμμένη αυτοπρόταση, που κακώς έγινε έτσι, αφού επιτρέπονται οι αυτοπροτάσεις. Η χρήστρια δεν ακολούθησε το βήμα τρία που «αφήστε μήνυμα στο Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο γραφειοκρατών για τις περαιτέρω ενέργειες». (Παρότι υπάρχει η δυνατότητα, από ότι φαίνεται ελάχιστοι ή κανείς άλλος δεν έχει βάλει στην παρακολούθηση την Κατηγορία:Υποψηφιότητες διαχειριστών για να ειδοποιείται όταν μπαίνουν νέες σελίδες.)

Γνώμη μου είναι ότι ενώ θα μπορούσε να είναι δόκιμη υποψηφιότητα, είναι :en:WP:SNOW το να κατέληγε σε αποδοχή. Υπάρχει κάποιος γραφειοκράτης που πιστεύει ότι μπορεί να προχωρήσει τώρα, ή να την μεταβάλλει σε άκυρη και να προταθεί στην χρήστρια να υποβάλλει νέα υποψηφιότητα; — Geraki (συζήτηση) 10:31, 18 Ιουνίου 2021 (UTC)[απάντηση]